Heroland, jocul realizat de creatorii Mother 3, se lanseaza astazi

Advertorial
Vineri, 31 Ianuarie 2020, ora 11:05 17544 citiri

2020 incepe cu o serie de lansari importante in lumea gaming-ului, de la titluri importante si asteptate, la jocuri complet noi care nu fac decat sa starneasca interesul pasionatilor de jocuri pe diferite platforme. Unul dintre ele este Heroland Knowable Edition, care se lanseaza astazi.

Heroland este un role-playing game de aventura, in care jucatorul preia rolul lui Lucky, un ghid turistic intr-un parc tematic. Doi dintre creatorii jocului au lucrat anterior si la clasicele RPG-uri Legend of Mana, Mother 3 si Fantasy Life, astfel incat, noul joc lansat promite sa nu dezamageasca.

Povestea Heroland

Jocul se desfasoara intr-un parc tematic tropical, care ofera vizitatorilor experienta finala RPG din viata reala. In rolul de ghid turistic al lui Lucky, va trebui sa ajuti vizitatorii parcului pentru a depasi pericolele explorarii temnitelor.

Asadar, sub fericitul exterior al lui Heroland exista de fapt, o istorie intunecata care asteapta sa fie descoperita. Dar cu exteriorul coplesitor de luminos si colorat, istoria va trebui adusa la suprafata prin incursiuni in cele mai ascunse locuri ale parcului.

Alaturi de eroi legendari, cavaleri si hoti fantoma, jucatorii vor putea dezvalui misterele existente intr-o serie de cautari si lupte interesante.

Strategii personalizabile si personaje unice

Pe langa povestea care sta la baza jocului, un alt element care il diferentiaza este cel ce tine de personalizare.

Ai posibilitatea de crea strategii, arme si multe altele dupa bunul plac pentru a iesi invingator in lupta cu inamicii.

Daca esti fan al jocurilor de aventura, in mod sigur vei aprecia varietatea de eroi unici. Peste 20 de personaje, fiecare cu propriile cautari si povesti distractive se alatura cautarilor din parc, pentru a oferi o noua abordare RPG-ului clasic.

Mai mult, monstrii din joc nu sunt doar dusmanii tai, ci devin si colegi in indeplinirea misiunilor.

Un alt punct la care Heroland pluseaza sunt dialogurile dintre personaje si naratiunea in sine.

Asadar, pentru cei care apreciaza RPG-urile distractive, cu personaje inedite, dar si o poveste construita pe o naratiune bine gandita, jocul poate fi o buna alegere.

Heroland Knowable Edition ofera o aventura unica in care legendele devin realitate, iar personajele trebuie sa ia soarta parcului in propriile maini.

Jocul poate fi comandat in Romania de pe Ventum Games, atat in versiunea pentru Playstation 4, cat si in cea pentru Nintendo Switch.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News