Cum sa joci in siguranta jocuri de cazino online

Advertorial
Vineri, 21 August 2020, ora 11:14
14528 citiri
Cum sa joci in siguranta jocuri de cazino online
Alegerea unui cazinou online legal e mereu cea mai buna optiune

La ora actuala gasesti numeroase cazinouri online la care poti juca, insa te-ai intrebat vreodata cat de sigure sunt acestea?

Exista oricand riscul sa accesezi, chiar si din greseala, un cazino online ilegal, care sa-ti fure datele personale si banii.

Iata ce trebuie sa faci mereu pentru a te asigura ca joci doar la cazinouri legale.

Licenta de la ONJN

Pentru ca un cazino sa functioneze legal are in primul rand nevoie de o licenta din partea Oficiului National pentru Jocurile de Noroc (ONJN).

Licenta se acorda doar in urma unui control detaliat, operatorul fiind obligat sa demonstreze ca a luat toate masurile de siguranta necesare pentru protejarea jucatorilor.

Pentru a vedea daca un cazino este licentiat sau nu trebuie doar sa cauti sigla ONJN pe site-ul respectiv. Aceasta este de obicei afisata in partea de jos a paginii.

Existenta siglei pe site nu inseamna neaparat ca ai de-a face cu un cazino legal. Din aceasta cauza trebuie sa si verifici pe site-ul ONJN daca operatorul respectiv are sau nu o licenta.

Software-ul si jocurile

De regula, cazinourile online nu isi dezvolta propriile jocuri, ci le inchiriaza de la diversi producatori. Din aceasta cauza si intalnesti aceleasi jocuri, de regula sloturi precum un joc Sizzling Hot, la mai multe cazinouri online.

Un cazino online legitim va colabora intotdeauna cu producatori de jocuri respectabili, care si-au creat o reputatie de-a lungul timpului. Printre acestia regasim companii precum Netent, Microgaming, Playtech sau Novomatic.

Daca intri pe site-ul unui cazino online si vezi ca au jocuri de la producatori necunoscuti si care seamana izbitor de mult cu unele deja celebre, inseamna ca, cel mai probabil, ai de-a face cu un cazino care nu este legal.

Certificarea SSL

Toate site-urile care se respecta au in ziua de astazi certificare SSL. Ce inseamna acest lucru? Acesta asigura o protectie sporita a datelor prin metode avansate de criptare. Tot ce trebuie sa faci pentru a verifica daca site-ul are certificare SSL este sa verifici URL-ul.

Daca acesta este sub forma "https" si nu "http" inseamna ca este un site criptat.

Metodele de plata

Si metodele folosite pentru depuneri si retrageri pot fi un semn ca ai de-a face cu un cazino ilegal. Un site reputabil foloseste doar metode de plata recunoscute international, precum carduri Visa, Martercard, Maestro dar si metodele Paysafecard, Netteller, Skrill sau Trustly.

Daca, in schimb, metodele de plata sunt altele, de care nu ai auzit pana acum, ar fi bine sa parasesti imediat site-ul. Altfel, risti sa ramai fara nici un ban in cont.

Termenii si conditiile

Nu in ultimul rand, un cazino legal va avea o sectiune de termeni si conditii foarte bine pusa la punct. In aceasta sectiune ar trebui sa gasesti informatii precum regulile privind contul, depozite si retrageri, politica de confidentialitate sau bonusuri si promotii.

Concluzii

Desi autoritatile fac tot posibilul pentru a elimina cat mai repede accesul la cazinourile ilegale, tot mai exista jucatori care au nesansa sa acceseze unul. Urmarind informatiile de mai sus vei sti cum sa detectezi unul si astfel sa ramai in siguranta.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#cazinouri Romania , #jocuri online