Cele mai populare simboluri în jocurile de păcănele

Advertorial
Marti, 17 Octombrie 2023, ora 10:55
4465 citiri
Cele mai populare simboluri în jocurile de păcănele
FOTO: pxhere.com

Păcănelele au evoluat foarte mult în ultimii ani, dacă ne uităm la grafică și coloana sonoră, dar și la funcțiile speciale, însă anumite lucruri nu se schimbă niciodată. Este și cazul unor simboluri clasice, cum ar fi Clopoțelul, Fructele și Șeptarii. Aceste simboluri sunt prezente în diverse jocuri și, în funcție de tematică și de format, pot forma combinații care plătesc bine sau care nu plătesc deloc.

Cele mai întâlnite simboluri pe rolele sloturilor

Șeptarii

Știm cu toții că în multe culturi cifra 7 este considerată norocoasă. Chiar și în România sunt oameni care sunt de părere că 7 le aduce noroc. Și cum cei care sunt pasionați de sloturi online invocă adesea norocul, e cumva firesc ca 7 să fie un simbol în multe sloturi. Combinațiile 777 ori 77777 sunt țintite adesea de jucători, iar simbolul este prezent în numeroase sloturi online de mare succes. Burning Hot este poate cel mai popular slot cu Șeptari, dar mai sunt și altele, ca Diamond Strike, Extra Stars, Golden Sevens, Super 7s, Cherry Trio și Fruits and Jokers.

Fructele

Ce ar fi păcănelele fără fructe? Simbolurile de acest gen aduc multă culoare în jocuri și așa animate. Iar mulți oameni asociază simbolurile cu fructe cu păcănele de succes ca Burning Hot ori 20 Super Hot. Alte păcănele cu fructe sunt 20 Fruitilicious, Burning Wings, Fruit Party și Extra Juicy. Cele mai întâlnite fructe din păcănele sunt Cireșele, Portocalele și Lămâile. În funcție de tematica jocului pot apărea și altele, cum ar fi Pepeni sau Prune.

Clopoțelul

Alături de Șeptari și de Fructe, Clopoțelul este unul dintre cele mai vechi simboluri care apar în sloturi. Ba chiar Clopoțelul a fost un simbol în unul dintre pionerii din industria aparatelor tip slot machine, Liberty Ball. Și Clopoțelul este un simbol norocos în multe culturi, motiv pentru care îl vei întâlni adesea în jocurile tale preferate.

Diamantele

Grafica este un punct forte al multor sloturi. Dezvoltatorii folosesc simboluri puternice, care ies în evidență. Și cum ar putea trece Diamantele neobservate? Ele sunt dorite de oameni și în viața reală, dar și la păcănele, mai ales că plătesc destul de bine. Există câteva sloturi online care au ca tematică diamantele. Poate cel mai cunoscut este Diamond Strike de la Pragmatic Play, ce se remarcă prin animațiile sale. Și Fortune Diamond de la iSoftBet este un slot apreciat de utilizatori, din moment ce poate genera până la 10.000 de ori miza.

De ce sunt populare păcănelele?

În momentul în care verifici oferta unui cazinou online, vei remarca imediat multitudinea de păcănele disponibile. Aceste jocuri au un succes atât de mare deoarece sunt ușor de înțeles și pot fi practicate oricând și de oriunde. Ele sunt considerate o activitate recreațională potrivită să te scoată din rutina zilnică și să îți dea un plus de adrenalină.

Varietatea este iarăși un punct forte. Să zicem că ți-a plăcut serialul Narcos de pe Netflix. Poți să încerci un slot inspirat din acest serial. Sau dacă ești fanul trupei Guns N' Roses, ai la dispoziție un slot care conține pe coloana sonoră cele mai tari melodii ale trupei. Pe platforme precum player.ro (L1223985W001403 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!) vei găsi sloturi inspirate din istorie, muzică, filme, animale, sport etc. Practic nu există limită în ceea ce privește tematica acestor jocuri de cazino.

Încercate în mod responsabil, păcănelele pot aduce distracția pe care mulți o caută. Partea bună este că majoritatea sloturilor pot fi jucate pe mize foarte mici sau chiar demo, în așa fel încât cei care le încearcă să se poată distra fără să aibă nevoie de un buget consistent.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#jocuri, #jocuri noroc, #pacanele , #jocuri online