5 jocuri de păcănele cu tematică legată de cărți misterioase

Advertorial
Luni, 08 Mai 2023, ora 16:22
4284 citiri
5 jocuri de păcănele cu tematică legată de cărți misterioase
FOTO: mrbit.ro/en/

Cărțile străvechi au fascinat dintotdeauna omenirea. Exploratorii le-au căutat, sperând să descopere în ele secretele misterioase ale civilizațiilor despre care se spune că au fost mai avansate decât a noastră.

Această tematică este una des întâlnită în jocuri online păcănele, cazinoul Mr Bit având zeci de jocuri referitoare la astfel de cărți. Nu lipsesc nici sloturile despre cărțile cu vrăjitorii, cu animale sau cu fructe.

Iată numai cinci dintre ele:

Book of Spells

"Cartea vrăjilor" este un joc despre vrăjitoare și poțiuni magice, desfășurat pe un fond muzical care îți poate da fiori. Formulele după care sunt făcute vrăjile sunt trecute în cartea care joacă rol de simbol Wild și Scatter. Minim trei cărți oprite pe ecran declanșează zece rotiri gratuite cu simbol special expandabil, ales aleatoriu dintre pictogramele obișnuite din jocul de bază.

Aceste pictograme sunt împărțite în trei categorii în tabelul de plată: înalte – vrăjitoarea și oala în care fierbe poțiunea; medii – pălăria vrăjitoarei și sticla cu lichid verde; joase – K, A, 10, J și Q.

Book of Rebirth

Cartea Renașterii civilizației egiptene antice se află ascunsă în interiorul piramidelor, lucru sugerat de simbolurile care se succed pe grilă. Și în acest joc, cartea misterioasă este simbol Wild și Scatter, declanșând funcția specială. Când trei cărți „aterizează” pe grilă, pe ecran apare o roată pe care sunt toate simbolurile obișnuite. Învârtind-o, afli care va fi simbol special expandabil în seria de 10 rotiri gratuite. Simbolurile expandabile nu trebuie să fie pe role adiacente pentru a plăti.

Cele mai valoroase pictograme din jocul de bază sunt faraonul, regina, scarabeul și piramida. Pe cele 5 role și 3 rânduri se formează 10 linii de plată.

Book of Cleopatra

Cea mai celebră regină din perioada Egiptului Antic, Cleopatra, este o muză constantă a producătorilor de jocuri pentru cazinourile online. Așa cum era firesc, a avut și ea o carte în care și-a trecut toate secretele. Pe copertă este Ochiul, simbol nelipsit din păcănelele egiptene.

Grila ia forma unui papirus cu striații subtile, pe background fiind peretele din interiorul unei piramide, pe care sunt hieroglife, posibile indicii despre locul în care se află Book of Cleopatra. Nici nu are sens să mai spunem care este funcția specială declanșată de minim trei exemplare ale cărții, întrucât este aceeași ca la mai toate jocurile cu aceeași tematică: 10 rotiri gratuite cu simbol special expandabil. Diferența față de alte sloturi este că poți face un joc de risc cu numărul de Freespins. Astfel, poți să te alegi cu 15 sau, dacă ai ghinion, să rămâi cu numai 5 rotiri.

Book of Aztec

Schimbăm continentul și trecem din Africa în America, pentru a vedea ce mistere a ascuns civilizația aztecă în cartea sa. În căutarea acestei cărți a plecat o exploratoare fermecătoare, al cărei chip reprezintă cea mai valoroasă pictogramă din joc.

Piramida, tigrul de aur și peștele de aur sunt celelalte simboluri importante. Cel mai așteptat moment este apariția pe ecran a trei cărți, pentru că aceasta este combinația ce îți aduce 10 rotiri gratuite în care una dintre pictogramele „normale” primește puteri sporite: când apare pe grilă, se multiplică pe toată rola și plătește chiar dacă cele trei exemplare (sau două, în cazul simbolurilor valoroase) nu se află pe coloane alăturate.

Book of Inferno

Se pare că și Necuratul are cartea sa, care îți induce o stare de groază. Elementul central din acest slot are pe copertă un ochi de șarpe înghițit de flăcările infernului. Trei cărți acordă 10 rotiri gratuite cu multiplicator 2x, patru cărți îți aduc 15 rotiri gratuite cu multiplicator 20x, iar cinci cărți înseamnă 25 de rotiri gratuite cu multiplicator 200x.

Alte simboluri importante din jocul de bază sunt „stăpânul din Iad”, „stăpâna din Iad”, „comandantul din Iad” și „Anna, distrugătoarea de demoni”, cea mai valoroasă pictogramă. De notat sunt și simbolurile „marked”, care se extind pe toată rola și plătesc fără se fie pe role adiacente, de la stânga la dreapta.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#jocuri online, #pacanele online, #jocuri pacanele , #jocuri online