Jocuri de noroc uitate de pariorii zilelor noastre

Advertorial
Joi, 24 Noiembrie 2022, ora 15:56
5704 citiri
Jocuri de noroc uitate de pariorii zilelor noastre
FOTO: freepik.com

Poate că ai auzit de cele mai populare jocuri de cazino, cum ar fi Blackjack și Poker, dar cum rămâne cu cele care sunt mai puțin cunoscute? Unele dintre aceste jocuri de au fost cândva foarte populare în cazinourile din întreaga lume, dar se pare că au dispărut în ultimii ani. De ce le uităm? Și de ce nu au suficient succes pentru a concura cu alte jocuri din Supercazino? Haide să aruncăm o privire la câteva exemple!

Cum pot fi aduse din nou în centrul atenției?

Salvarea jocurilor de noroc uitate poate fi o provocare, deoarece majoritatea nu mai sunt disponibile în cazinourilor terestre, dar există o modalitate de a le salva, și anume prin crearea unei versiuni online care poate fi jucată gratuit sau cu bani.

Există speranță pentru unele jocuri de cazino vechi, deoarece istoria ne-a arătat de multe ori că trendurile se schimbă, iar odată cu popularitatea cazinourilor online există o șansă ca acestea să revină în topul preferințelor gamblerilor.

Internetul a creat noi posibilități și versiuni digitale ale jocurilor de cazino, care nu sunt neapărat destinate uitării. Acestea pot fi jucate gratuit sau în versiunile pe bani reali. Deși viitorul acestor jocuri de cazino este incert, dar există unele posibilități ca acestea să revină în următorii ani.

Backgammon

Backgammon este un vechi joc de strategie care a fost uitat de societatea modernă. A fost inventat în Mesopotamia în jurul anului 3000 î.Hr. și, pentru o vreme, a fost unul dintre cele mai populare jocuri din acea vreme, chiar înainte ca șahul să își facă debutul și să preia rolul de rege. Dar ce s-a întâmplat?

Unul dintre motivele pentru care Backgammonul și-a pierdut farmecul a fost interzicerea jocului de către puritani, deoarece aceștia credeau că este un imoral deoarece promova jocurile de noroc.

În plus, Backgammon a trebuit să concureze cu Șahul timp de secole ca joc de societate popular și au existat unele perioade în care ambele jocuri au prosperat sau au scăzut în popularitate împreună. Un alt motiv pentru eșecul Backgammonului este faptul că pariurile în acest joc pot fi foarte confuze, iar oamenii au probleme în a se prinde de acest lucru.

Faro

Faro este un joc care este aproape complet uitat de lumea cazinourilor și nu doar din cauza numelui său. Se joacă cu cărți numerotate de la unu la șase ca valoare pentru fiecare culoare. Dealerul împarte 15 cărți cu fața în jos pe o masă; apoi întoarce câte trei pe rând, iar jucătorii pariază dacă următoarea carte împărțită va fi mai mare sau mai mică. Jocul este ușor de învățat, dar dificil de jucat, fiind mai ales potrivit pentru jocul în două persoane, alături de un dealer priceput care poate explica regulile pe parcurs.

Pineapple Poker

Pineapple Poker a fost un alt joc de cazino popular cu mult timp în urmă, dar care a fost uitat în ultimii ani. Similar cu Faro, este o variantă de poker în care jucătorii fac pariuri pe următoarea carte care va fi împărțită. Spre deosebire de Faro, Pineapple Poker se joacă de obicei cu trei cărți dintr-un pachet de 52 care sunt întoarse cu fața în sus, iar apoi se mai împarte pe rând încă o carte ca factor necunoscut. Jucătorii trebuie să stabilească dacă mâna lor o va bate pe cea a dealer-ului sau nu

War

War este un joc de cărți foarte simplu și direct, care poate fi învățat în câteva secunde. Scopul jocului este de a avea cărțile cu numere mai mari decât cele ale adversarului atunci când toate cărțile sunt jucate. Atunci când cărțile au aceeași valoare, câștigă valorile mai înalte în clasament.

Tic Tac Toe

Tic Tac Toe este un alt joc simplu care poate fi jucat cu doi sau mai mulți jucători. Jucătorii fie își așează pe rând X-urile și O-urile pe o grilă de trei pe trei, un joc de cazino care se se juca și în baruri.

The Old Maid

The Old Maid este un joc de cărți pentru doi jucători, de obicei copii sau adulți care învață să joace cărți. Scopul este de a aduna cât mai multe perechi din cele rămase după ce se amestecă și se împart toate cele 52 de cărți, dar fără a avea o damă nepereche.

Concluzie

Jocurile de cazino prezentate mai sus au multe beneficii. Unul dintre ele este că oferă alternative relevante pentru jocurile din cazinouri. Dacă vor fi reîmprospătate, cu siguranță ele vor avea mulți fani. De asemenea, acestea oferă o modalitate de a obține mai multe cunoștințe despre începuturile jocurilor de cazino.

Unele dintre aceste jocuri ne pot învăța și alte lucruri, cum ar fi abilitățile matematice, strategia în cărți sau numerele pentru ruletă. Există multe beneficii când vine vorba de acest lucru, însă dacă nu încerci să le joci, nu vei afla niciodată.

De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
În 2022, piața de jocuri de noroc din țara noastră era considerată ca având cea mai mare rată de creștere din Europa de Est, mai ales în contextul în care, în România, numărul sălilor...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#jocuri de noroc, #pariuri, #cazino , #jocuri online