Cine e Jill Biden, Prima Doamnă a Americii ajunsă în România. Tragedia care a legat-o de președintele SUA

Vineri, 06 Mai 2022, ora 17:23 2837 citiri
Jill Biden, alături de soțul Joe

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden a ajuns în România vineri, 6 mai, în cea de-a doua vizită oficială în ţara noastră. Prima vizită a avut loc în 2014, când s-a aflat în România alături de soţul ei, Joe Biden, la acea vreme vicepreşedinte al Statelor Unite.

Prima Doamnă îi vizitează, vineri, pe soldaţii americani de la Baza Kogălniceanu din Constanţa, iar sâmbătă se va întâlni, la Bucureşti, cu soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, precum şi cu voluntarii şi profesorii care au grijă de refugiaţii ucraineni, potrivit informaţiilor transmise de Biroul Primei Doamne a SUA.

Jill Biden este o profesoară de engleză în vârstă de 70 de ani. Joe și Jill Biden s-au căsătorit în 1977, la cinci ani după o tragedie, când un accident de mașină i-a luat viața primei soții a președintelui SUA si a fiicei lui mai mici.

Chiar dacă la vremea respectivă erau destul de mici, cei doi fii ai săi, care au supraviețuit în urma impactului, Beau și Hunter, i-au sugerat tatălui lor să se căsătorească cu Jill, a povestit Joe Biden.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News