Dezvăluire cutremurătoare. Câte oase și-a rupt actorul Jeremy Renner în accidentul cu plugul de zăpadă

Duminica, 22 Ianuarie 2023, ora 09:28
3162 citiri
Dezvăluire cutremurătoare. Câte oase și-a rupt actorul Jeremy Renner în accidentul cu plugul de zăpadă
Jeremy Renner, pe patul de spital

Starul din "Avengers", Jeremy Renner, a dezvăluit sâmbătă că şi-a rupt peste 30 de oase în accidentul cu plugul de zăpadă din ziua de Anul Nou, în urma căruia a avut nevoie de peste două săptămâni de spitalizare, relatează CNN.

Renner, care joacă rolul arcaşului supererou Hawkeye în universul Marvel, a postat sâmbătă dimineaţă o fotografie pe Instagram în care apare stând culcat în pat şi făcând exerciţii cu un kinetoterapeut.

Postarea este însoţită de următorul mesaj: "Antrenamentele de dimineaţă, toate obiectivele s-au schimbat în acest nou an.... Au venit din tragedie, pentru întreaga mea familie, şi s-au îndreptat rapid către iubirea evidentă, care ne uneşte. Vreau să mulţumesc TUTUROR pentru mesajele şi grijile pe care vi le-aţi făcut pentru familia mea şi pentru mine .... Vă transmit multă dragoste şi preţuire, vouă, tuturor. Aceste peste 30 de oase rupte se vor vindeca, vor deveni mai puternice, la fel cum se adânceşte dragostea şi legătura cu familia şi cu prietenii. Dragoste şi binecuvântări pentru voi toţi".

Luni seară, vedeta din "Primarul din Kingstown" a răspuns la o postare pe Twitter a serialului, scriind: "În afara ceţii mele cerebrale, în curs de recuperare, am fost foarte încântat să urmăresc episodul 201 împreună cu familia mea acasă".

Renner a împlinit 52 de ani când se afla în spital.

El a fost rănit de un plug de zăpadă în timp ce curăţa o alee în apropierea casei sale din Nevada şi s-a ales cu un "traumatism toracic şi multiple leziuni ortopedice". A suferit două intervenţii chirurgicale şi a fost la terapie intensivă.

Potrivit TMZ, Renner a sărit din plugul de zăpadă pentru a ajuta un membru al familiei a cărui maşină rămăsese blocată în zăpada abundentă de lângă casa lui Jeremy. Plugul de 7 tone, cu şenile, a început apoi să se rostogolească, Renner a încercat să se întoarcă pe scaunul şoferului pentru a prelua controlul asupra maşinăriei, dar a fost strivit sub acesta.

Renner a fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost iniţial declarat în stare critică, având "dificultăţi de respiraţie extreme". Din fericire, actorul a făcut progrese în recuperarea sa şi a fost externat din spital săptămâna trecută.

Dezvăluirea făcută de fiica lui Robert Turcescu, jurnalistul care a recunoscut că a fost agent al serviciilor secrete
Dezvăluirea făcută de fiica lui Robert Turcescu, jurnalistul care a recunoscut că a fost agent al serviciilor secrete
Robert Turcescu, omul de televiziune care a recunoscut în direct că a fost agent acoperit al serviciilor secrete, are o fiica extrem de frumoasă, care activează și ea în media. În...
Liviu Dragnea, la un pas de moarte. Medicii au reușit să-l stabilizeze pe fostul lider PSD
Liviu Dragnea, la un pas de moarte. Medicii au reușit să-l stabilizeze pe fostul lider PSD
Liviu Dragnea (61 ani), fostul lider PSD, a avut o cumpănă grea, din cauza unui accident vascular suferit pe când era plecat din țară. El a vorbit pentru prima dată despre acest episod, la...
#Jeremy Renner, #actor, #spital, #dezvaluire , #stiri vedete
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
A avut mai multa sansa decat Schumacher !