Locuință spartă în mijlocul zilei: au dispărut zeci de mii de lei și un laptop. „Aveam teza de doctorat pe el! Nici nu știu ce e mai rău” VIDEO

Vineri, 22 Iulie 2022, ora 10:28 4466 citiri
Polițiștii încă îl caută pe individ FOTO captură YouTube/ Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud

Casa unui bărbat din Bistrița a fost spartă, iar hoțul a furat zeci de mii de lei, mii de euro și un laptop.

Incidentul s-a întâmplat la finalul lunii iunie. Bistrițeanul a anunțat poliția, le-a dat și imagini, dar făptașul nu a fost prins încă, potrivit bistriteanul.ro.

„Din păcate în apartamentul nostru a intrat un bărbat și a sustras o sumă foarte mare de bani, practic toate economiile noastre din ultimii ani! A luat și laptopul meu pe care aveam teza de doctorat și pe care trebuia să o prezint anul acesta.

Nici nu știu care parte e mai gravă, faptul că am rămas fără toți banii sau că sunt 3 ani de cercetare doctorală pierduți. Rugămintea mea este să ne ajutați să ajungă știrea la cât mai multă lume. Ne-am gândit chiar să oferim recompensă pentru orice indiciu care conduce la identificarea făptașului”, a transmis bistrițeanul redacției de știri.

Polițiștii încă îl caută.

„La data de 28 iunie 2022, un bărbat din Bistrița a sesizat, prin 112, faptul că i-au fost sustrași din locuință 53.200 de lei, 6.250 de euro și un laptop.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investiții Criminale Bistrița-Năsăud, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Până la această dată, au fost desfășurate mai multe activități investigative, iar pentru identificarea autorilor, polițiștii au ridicat și analizat mai multe imagini video, surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Astfel, polițiștii caută persoana care apare pe imagini, a cărei identificare ar putea conduce la soluționarea cazului. Cei care recunosc persoana, ori pot să ofere informații în legătură cu aceasta, sunt rugați să se prezinte la Poliție sau să sune la nr. 0758237605”, transmit polițiștii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com