Modul dramatic în care a murit Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump. Anunțul medicilor legiști

Sambata, 16 Iulie 2022, ora 13:08
21888 citiri
Modul dramatic în care a murit Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump. Anunțul medicilor legiști
Ivana Trump

Ivana Trump, prima soţie a lui Donald Trump, a murit în urma ”leziunilor accidentale cauzate de impact la nivelul trunchiului”, a anunţat biroul legist din New York, relatează BBC.

Presa americană susţine că Ivana Trump a murit după ce a căzut pe scări în apartamentul ei din New York.

Ivana Trump, care s-a născut în vechea Cehoslovacie, s-a căsătorit cu fostul preşedinte Donald Trump în 1977, iar cei doi au divorţat 15 ani mai târziu, în 1992.

”Era o femeie minunată, frumoasă şi uimitoare, care a dus o viaţă grozavă şi inspiraţională”, a declarat Donald Trump despre fosta sa soţie.

Cuplul a avut împreună trei copii - Donald Jr, Ivanka şi Eric Trump.

Donald şi Ivana Trump au fost figuri publice notabile în New York în anii 1980 şi 1990, iar despărţirea lor a făcut obiectul dezbaterilor publice.

După despărţirea lor, Ivana Trump a continuat să-şi lanseze propriile linii de produse de înfrumuseţare, îmbrăcăminte şi bijuterii.

Ea şi-a asumat meritul pentru creşterea copiilor săi în memoriile sale din 2017, ”Raising Trump”, spunând că ”a luat deciziile cu privire la educaţia, activităţile, călătoriile, îngrijirea copiilor şi alocaţiile lor” până la facultate.

În carte, ea a adăugat că relaţia ei cu Trump s-a îmbunătăţit de la divorţ şi a spus că vorbea cu el cel puţin o dată pe săptămână.

Familia Trump a descris-o într-o declaraţie drept ”o forţă în afaceri, un atlet de talie mondială, o frumuseţe strălucitoare şi o mamă şi o prietenă grijulie”.

”Ivana Trump a fost o supravieţuitoare. Ea a fugit din comunism şi a îmbrăţişat această ţară. I-a învăţat pe copi noţiunile de seriozitate şi duritate, compasiune şi hotărâre”, se mai arată în declaraţie.

Ivanka Trump, despre care se spunea că ar fi foarte apropiată de mama ei, a spus într-o postare pe Instagram că are inima zdrobită.

”Mama a fost genială, fermecătoare, pasională şi amuzantă. Ea a modelat puterea, tenacitatea şi hotărârea în fiecare acţiune. Şi-a trăit viaţa la maximum - fără a renunţa vreodată la ocazia de a râde şi de a dansa”, a scris Ivanka.

Donald Trump a fost al doilea soţ al Ivanei. Primul soţ, Alfred Winklmayr, a fost un instructor de schi austriac şi prieten cu care se pare că s-a căsătorit pentru a obţine cetăţenia austriacă.

Acea căsătorie i-a permis să părăsească Cehoslovacia, ţara ei de natală comunistă, fără să fie nevoie să dezerteze.

Biden îl așteaptă pe Trump la o confruntare publică înaintea alegerilor din noiembrie: ”Mă bucur s-o fac”
Biden îl așteaptă pe Trump la o confruntare publică înaintea alegerilor din noiembrie: ”Mă bucur s-o fac”
Înainte de înfruntarea de la alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie, fostul și actualul președinte al Statelor Unite s-ar mai putea confrunta o dată. Joe Biden a anunțat vineri, 26...
Doliu în lumea filmului. A murit un cunoscut regizor, din cauza unei maladii
Doliu în lumea filmului. A murit un cunoscut regizor, din cauza unei maladii
Cineastul francez Laurent Cantet, care a câştigat trofeul Palme d'Or la Festivalul de la Cannes în 2008 cu lungmetrajul "Entre les murs", a murit joi la vârsta de 63 de ani, a anunţat agentul...
#ivana trump, #moarte, #deces, #Donald Trump , #stiri externe