Ivana Knoll s-a despărțit în lacrimi de Qatar: ”Unde să mă duc acum?” FOTO

Miercuri, 21 Decembrie 2022, ora 21:47
4365 citiri

Croata Ivana Knoll (30 de ani), considerată sex-simbolul Campionatului Mondial din Qatar, a părăsit în lacrimi țara asiatică în care a devenit o figură emblematică pe întreg mapamondul.

La câteva zile după finala Argentina - Franța pe care a urmărit-o pe viu, frumoasa Ivana a părăsit și ea Qatarul, nu înainte de a afișa mesaje emoționante pe Instagram.

Astfel, cu o imagine sexy surprinsă în deșert, bruneta s-a întrebat: ”O zi de iarnă. În Europa nu e pentru mine. Unde să mă duc acum?”

De asemenea, într-o postare la secțiunea Story, Ivana Knoll a apărut extrem de emoționată, fiind vizibil faptul că n-a rezistat tentației de a vărsa câteva lacrimi.

Ivana Knoll a stârnit furie în țara asiatică după ce a îndrăznit să pozeze în costum de baie pe străzile și plajele din capitala Doha.

Fosta Miss Croația a dovedit o atitudine sfidătoare față de regulile stricte din Qatar, etalându-și în public calitățile fizice, în ciuda pedepselor drastice care se aplică în țara musulmană pentru asemenea gesturi.

Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
Campionatul Mondial de snooker a început la Sheffield, având la start toate marile staruri ale sportului. În vreme ce Ronnie O'Sullivan caută al optulea succes, conaționalul său Judd Trump...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ivana Knoll, #Campionatul Mondial, #Qatar , #Campionatul mondial 2022