Urban, despre absenta la Senat: Romanul se indragosteste de cel care i-o trage

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 15:56
3115 citiri
Urban, despre absenta la Senat: Romanul se indragosteste de cel care i-o trage

Senatorul PDL Iulian Urban si-a acuzat colegii din partid si din coalitie care absenteaza frecvent de la lucrarile Senatului, dupa ce Opozitia a reusit sa blocheze, marti, toate proiectele de lege ale Guvernului, inclusiv Legea asistentei sociale.

Intr-o declaratie pentru Ziare.com, el a aratat cu degetul in special spre membrii aripii Boc din PDL, numindu-i pe unii dintre ei "speriati" si spunand ca el si alti membri ai aripii Blaga, autodenumiti, ironic, "escroci" vin la Senat si voteaza legile.

In aceeasi nota ironica, Urban a spus ca cei care lipsesc de la locul lor de munca din Senat "stiu ca daca vii la serviciu esti prost" si ca asta e modelul de politician pe care si-l doresc romanii.

Cei huliti la congres vin - speriatii, nu

Senatorul PDL i-a numit "speriati" pe colegii sai care au absentat de la votul pentru Legea asistentei sociale, care a fost blocata de Opozitie in Senat.

"Escrocii din taraba Blaga vin, aia care au fost huliti la Congres vin, despre care se spunea ca vor sa faca sa dreaga, vin. Blaga vine, Berceanu vine. Toti cei care au sustinut motiunea Blaga vin, ceilalti vad ca nu vin. Te intrebi "pana unde?" Legea asistentei sociale putea fi trecuta de un milion de ori pana acum.

Daca baietii n-au timp si stau mai mult sa alerge dupa contracte si business-uri personale, atunci de aia se intampla ce se intampla la Senat. Liderul de grup, Cristi Radulescu, are o misiune foarte grea, pentru ca nici nu poate sa discute despre lucrurile acestea, trebuie sa apere partidul, trebuie sa incerce sa faca politica guvernamentala, dar n-ai cum sa o faci cu 20 de speriati", a declarat Urban.

In acelasi timp, el a aratat cu degetul si spre aliatii din UNPR si UDMR, spunand ca sunt absente mari si in randurile lor.

Parlamentarii pe care-i merita romanii

Senatorul PDL de Ilfov a spus ca modelul "smecherului" de tip Oprescu, care arata ca "esti prost daca mergi la munca", e cel care le place romanilor si ca acest tip de politician e votat.

"Astia sunt parlamentarii pe care-i merita natiunea asta. Tot poporul roman, va spun eu ca la anul o sa-i voteze fix pe astia. Pe un neica-nimeni din asta ca mine, nimerit aiurea, care a venit la Senat, are initiative legislative, nu e pe placul romanului. In schimb, unul care a trecut pe la Senat cand si-a adus aminte, va spun eu ca va fi votat ca la Congresul Marii Adunari Nationale. Se intampla la Senat ca senatorii se comporta exact cum vor romanii. Asa cum le place la Bucuresti ca au un primar flegmatic, smecheras de cartier, exact la fel politicienii din Parlament au inteles ca daca stau la Parlament de dimineata pana seara n-or sa-i placa alegatorii.

Nu e vorba nici de sabotaje la adresa Guvernului sau a lui Boc - aia care lipsesc sunt aia care i-au votat motiunea. Mai e si o chestie de colegialitate. A venit Sulfina Barbu, vine de trei saptamani la Senat si vede cum colegii ei de motiune de la alegerile din partid sunt cei care nu vin", a mai spus Iulian Urban.

Romanul se indragosteste de cel care i-o trage

"Este vorba de autosuficienta si automultumirea celui care a castigat, si-a luat functia si e multumit. In ceea ce priveste modul in care se raporteaza la locul lui de munca sau la mandatul primit de la cetatean, oamenii astia au inteles ca daca vii la serviciu si incerci sa faci treaba, esti prost, asa ca mai bine lipsesti si iti faci smecheriile tale, dupa care tot pe tine o sa te aleaga lumea.

Asa e romanul, e sadomasochist. Ala care i-o trage mai tare, de ala se indragosteste: "Asta e omul potrivit!", a concluzionat Urban.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Urban absente Senat, #Urban Senat speriati , #senator