Urban recidiveaza: Europa isi apara criminalii. El lauda si atacarea URSS

Marti, 16 August 2011, ora 18:03
2762 citiri
Urban recidiveaza: Europa isi apara criminalii. El lauda si atacarea URSS

Senatorul PDL Iulian Urban a facut din nou declaratii controversate legate de masacrul din Norvegia, comis de Anders Breivik, spunand, pentru Ziare.com, ca autoritatile il apara pe terorist si-i vor da o pedeapsa blanda.

Totodata, Urban a laudat declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la atacarea URSS, spunand ca "s-a simtit bine" cand l-a auzit pe seful statului spunand asta.

"In ceea ce priveste ce am declarat in legatura cu ce s-a intamplat in Norvegia, in primul rand, ar fi trebuit sa se uite la faptul ca majoritatea parte a opiniei publice si a mass mediei mi-a dat dreptate. In al doilea rand, din pacate, se adevereste tot ce am spus eu, ca Europa isi protejeaza criminalii, pentru ca mediile juridice din Norvegia opineaza ca Breivik va primi o pedeapsa care va consta in internarea intr-un centru de tratament al bolilor psihice", a spus democrat liberalul pentru Ziare.com.

Urban a adaugat ca nu regreta "absolut nimic" din declaratiile in care spunea ca liderii Europei sunt vinovati de crimele lui Breivik.

"Nu am ce sa regret, in conditiile in care ministrul de Interne german nu merita sa aiba drepturi in Germania, intrucat islamismul nu face parte din istoria Germaniei. Apoi, David Cameron, pentru prima oara de la discursurile fulminante ale lui Winston Churchill, a spus ca Marea Britanie, sistemul de stat a incurajat lenea si a descurajat munca si a spus ca e momentul sa fie restabilite reperele morale ale societatii britanice, tot el fiind cel care a spus ca multiculturalismul e un esec total", a declarat Urban.

El a mai spus, raspunzandu-i astfel colegului sau de partid, Cristian Preda, care anterior il acuzase ca e "dezarticulat ca Breivik", ca, spre deosebire de acesta, el s-a simtit bine cand presedintele Traian Basescu a spus ca, daca ar fi fost in locul maresalului Ion Antonescu, ar fi dat si el ordinul de atacare a URSS.

Cristian Preda: Urban este un personaj la fel de dezarticulat ca si Breivik

Scandalul in PDL se inteteste: Vezi ce spune Urban despre Preda

"Cristian Preda a avut o reactie spunand ca nu intelege cum de presedintele Romaniei poate sa afirme ca, daca ar fi in situatia lui Antonescu din 1940, ar da aceleasi ordine armatei romane, sa mentionati faptul ca, chiar daca ne mandrim cu europarlamentarul nostru, sunt perfect de acord cu Traian Basescu. E important sa scrieti asta, el a fost suparat, vexat, eu m-am simtit bine", a incheiat senatorul PDL.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Urban Europa criminali, #Urban atacarea URSS, #Urban Basescu URSS , #senator