Deranjată de Teo Trandafir, Iulia Vântur a replicat dur: ”Era o persoană care îmi plăcea. Dacă vă mai doriți vreodată să mă invitați...”

Luni, 18 Martie 2024, ora 18:18
3706 citiri
Deranjată de Teo Trandafir, Iulia Vântur a replicat dur: ”Era o persoană care îmi plăcea. Dacă vă mai doriți vreodată să mă invitați...”
Iulia Vântur FOTO Facebook

Iulia Vîntur s-a arătat deranjată de întrebările sâcâitoare pe care Teo Trandafir i le-a pus în direct, la noua emisiune moderată de aceasta.

Motivul? Relația cu Salman Khan, actorul indian care apare destul de rar alături de Iulia, deși aceasta susține că îi este iubit de mulți ani.

„Eu cu ochiul meu de babă, m-am uitat la filmulețele respective, și nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din staff-ul lui. Păi eu dacă aș fi într-o relație cu Salman Khan…” i-a spus Teo Trandafir Iuliei Vântur în emisiunea “Follow Us”.

După câteva zile, Iulia Vântur a reacționat printr-o postare dură pe rețelele sociale.

„Am fost invitată la o emisiune și am fost dezamăgită să constat că nu îmi e respectat dreptul de a spune cât și dacă vreau să spun mai multe despre viața mea personală. Aș vrea să spun foarte clar celor care vor să mă mai invite în alte emisiuni în România, cu atât mai mult cu cât sunt româncă, cu atât mai mult cu cât am muncit în România atâția ani de zile, aș aprecia foarte mult dacă ați arăta ceva interes pentru viața mea profesională, pentru ceea ce fac eu, pentru că sunt în spațiul public datorită vieții mele profesionale, în primul rând.

Așa am și apărut în peisajul acesta al showbizului, făcând lucruri în domeniu, muncind în domeniu, motiv pentru care cred că ar trebui să acordăm mai mult interes și respect pentru viața profesională, mai puțin pentru cea personală” – a explicat Iulia Vântur în cadrul unui Live pe Instagram. Iulia a punctat apoi că doar ea este în măsură să decidă dacă și cât vorbește despre viața personală.

Era o persoană care îmi plăcea foarte mult și pe care o admiram. Probabil că a fost un moment în care nu s-au înțeles lucrurile cum trebuie, dar dacă vă mai doriți vreodată să mă invitați în emisiuni, dacă mai doriți vreodată să am diverse intervenții în emisiuni TV, vă rog să o faceți în primul rând pentru motive profesionale și apoi personale. Dacă vedeți că nu îmi doresc să vorbesc despre anumite lucruri, atunci vă rog să îmi respectați decizia”, a precizat Iulia Vântur, conform Unica.ro.

Anunț important de la TVR, privind fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis. Reacția prezentatoarei
Anunț important de la TVR, privind fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis. Reacția prezentatoarei
Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a Administraţiei Prezidenţiale în primul mandat al lui Klaus Iohannis, va fi implicată de TVR în campania socială ”Omul anului”....
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
#Iulia Vantur, #Teo Trandafir, #replica, #emisiune , #stiri media