Iubitul Elenei Udrea, apel patetic la Avocatul Poporului: "Sunteți mamă, luptați ca o mamă! "

Joi, 14 Aprilie 2022, ora 18:06
4897 citiri
Iubitul Elenei Udrea, apel patetic la Avocatul Poporului: "Sunteți mamă, luptați ca o mamă! "
Elena Udrea alături de iubitul ei FOTO Facebook/ Adrian Alexandrov

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, caută soluții de a o ajuta pe partenera sa să scape de închisoare și i se adresează Avocatului Poporului, într-o postare pe pagina sa de pe Facebook.

Alexandrov face un apel public către Renate Weber să ia măsuri necesare pentru a sesiza Curtea Constituționala cu privire la nelegalitatea condamnării unui cetățean român:

"Zilele acestea, citind știrile apărute în legătură cu cazul Elenei, mi-a atras atenția un articol în care era redată declarația Avocatului Poporului, doamna Renate Weber, și aș dori să fac un apel public către doamna avocat. Redau mai jos declarația dânsei:

”Decizia CJUE din 21 decembrie 2021 mi se pare problematica. Nu pentru că proclamă supremația dreptului european, căci acolo unde acest drept există el face parte oricum din dreptul nostru intern, conform art 11 din Constituție. Ci pentru că deschide o portiță prin care judecători ignoranți sau de rea credință (există și aceste categorii, din păcate) vor interpreta abuziv decizia CJUE și vor înlătura obligativitatea deciziilor CCR. Practic vor încalcă Legea fundamentală a României, iar de la acest moment încolo orice va fi posibil. Repet, e vorba de cei care sunt fie prea ignoranți să înțeleagă decizia CJUE, fie au o agenda proprie în afară principiilor statului de drept”.

Se pare că a avut dreptate, cazul Elenei Udrea îi confirmă afirmația.

Rog public Avocatul Poporului să intervină și să întreprindă măsurile necesare pentru a sesiza Curtea Constituțională cu privire la nelegalitatea condamnării unui cetățean român, a Elenei Udrea, în urmă interpretării abuzive a deciziei CJUE, așa cum domnia să a precizat, și înlătura Constituția României.

Fac un apel la doamna Renate Weber să se implice în acest caz, și sunt convins că pentru Avocatul Poporului nu contează că este vorba despre cetățeanul Elena Udrea, sau alt cetățean român. V-ați consacrat că fiind o femeie curajoasă. Sunteți mamă, luptați ca o mamă!

Ne dorim o judecată dreapta și corectă!", a scris acesta pe Facebook.

Magistrații bulgari au respins actele medicale depuse la instanță de avocații Elenei Udrea, precizând că acestea nu indică faptul că rămânerea în arest va accentua problemele medicale pe care ea le are.

Avocaţii fostului ministru al Turismului au invocat problemele de sănătate ale clientei, dar și că are o fetiță de trei ani și au cerut arest la domiciliu pentru Udrea, cu brățară electronică, pentru a putea fi urmărită.

Potrivit documentelor, Elena Udrea ar suferi de osteoporoză, însă judecătorii au stabilit că actele nu arată că Udrea nu poate să fie tratată de această boală și în arest, potrivit antena3.ro.

Aceștia sunt de părere că doar pentru că nu se simte confortabil, nu înseamnă că nu poate fi în arest.

Autoritățile din Bulgaria așteaptă acum de la cele din România precizări legate de regimul de detenție, după ce Elena Udrea a susținut că nu vrea să revină în țară tocmai din cauza acestor condiții, potrivit Digi24.

Condamnare pentru un individ care a lovit un jandarm cu o doză de bere: 5.000 de euro daune morale și închisoare cu suspendare
Condamnare pentru un individ care a lovit un jandarm cu o doză de bere: 5.000 de euro daune morale și închisoare cu suspendare
Un bărbat din Butani, județul Bihor, a fost condamnat la închisoare cu suspendare și la plata de daune morale în valoare de 5.000 de euro, după ce a agresat un jandarm chemat să-l calmeze...
Herta Muller și alți 39 de laureați Nobel, scrisoare deschisă împotriva lui Putin: „Reprezintă o amenințare directă pentru întreaga umanitate”
Herta Muller și alți 39 de laureați Nobel, scrisoare deschisă împotriva lui Putin: „Reprezintă o amenințare directă pentru întreaga umanitate”
39 de laureați ai Premiului Nobel au semnat o scrisoare deschisă împotriva regimului lui Vladimir Putin. Oameni de știință, economiști și scriitori au cerut liderilor mondiali să...
#iubit, #Elena Udrea, #apel, #Avocatul Poporului, #condamnare inchisoare , #stiri Elena Udrea