Un bătrân italian și-a lăsat toată averea moldovencei care îl îngrijea. Cum a încercat fiica vitregă a bărbatului să pună mâna pe moștenire

Vineri, 22 Aprilie 2022, ora 09:36 5336 citiri
Înainte de a muri, bătrânul i-a lăsat toată averea badantei sale FOTO Pixabay

Un italian îngrijit pe patul de moarte de o femeie de 40 de ani din Republica Moldova i-a lăsat îngrijitoarei sale toată averea. Testamentul a fost scris cu patru zile înainte ca bătrânul să moară. După deces, și fiica vitregă a bătrânului a prezentat un testament, arată G4Media, care citează La Voce di Venezia.

Potrivit sursei citate, bătrânul care locuia în Chirignago a decis să-i lase întreaga moștenire, constând într-o casă și bani, femeii care avea grijă de el.

După deschiderea testamentului, în care aceste dorințe sunt explicitate, apare un alt document olograf care o indică drept moștenitoare pe fiica pe care fosta sa soție o avusese dintr-o altă relație.

Aceasta ceruse deja ca îngrijitoarea să fie urmărită penal pentru manipularea bătrânului, dar procedura penală a fost abandonată, iar procedura civilă a stabilit că, în momentul în care testamentul a fost semnat în favoarea îngrijitoarei, bătrânul era capabil să înțeleagă ceea ce făcea.

Cu toate acestea, s-a dovedit ulterior că cel de-al doilea document, cel adus de fiica vitregă, nu fusese semnat de bătrân, astfel că fiica vitregă este cercetată acum pentru fals.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii