Presupusa iubita a lui Irinel Columbeanu spune adevarul - sunt sau nu impreuna

Miercuri, 29 Ianuarie 2014, ora 12:45
5734 citiri
Presupusa iubita a lui Irinel Columbeanu spune adevarul - sunt sau nu impreuna
Foto: Facebook/Alexandra Hodis

Presa mondena a scris in ultimele zile despre faptul ca Irinel Columbeanu formeaza un cuplu cu Alexandra Hodis, o tanara de 18 ani din Cluj Napoca. Mai mult, jurnalistii mondeni anuntau ca omul de afaceri i-ar fi oferit inelul de logodna. Tanarul manechin dezminte toate aceste informatii.

"Nu e nimic adevarat. Pe Irinel l-am cunoscut la evenimentele mondene. Nu am avut nicio relatie cu el, doar de amicitie", a declarat Alexandra Hodis, mari seara, la Antena Stars.

Tanara a explicat faptul ca in presa au aparut fotografii in care ei doi stateau la aceeasi masa.

"Am fost la aniversarea Ramonei Badescu, pentru ca ne invitase ea si s-a nimerit sa stau la aceeasi masa cu domnul Columbeanu. Nu exista relatie de amor. Este exclus. Eu inca nu am avut niciun prieten. Daca intelegeti. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ceea ce a scris presa. Va dati seama cum s-au simtit parintii mei?", a adaugat tanara.

Manechinul a precizat ca nu a incercat in niciun moment sa ajunga in preajma omului de afaceri. Mai mult, ea a explicat si de a pastrat tacerea atatea zile.

"Am tacut, pentru ca sunt in clasa a 12-a si am avut multe proiecte de facut. Acum ca este sfarsit de semestru, am putin timp liber si am zis sa clarifi", a continuat ea.

Irinel Columbeanu, la coada sa intre la Muzeul Antipa (VIDEO)

In anumite articole s-a scris ca Alexandra Hodis si Irinel Columeanu s-au intalnit si la mare si ca manechinul s-a imprietenit cu fiica omului de afaceri.

"Am fost la mare pentru prezentari. Am cunoscut-o pe Irinuca, pentru ca managerul meu are un copil mic si se juca cu ea", a mai spus manachinul.

Aceasta a adaugat ca Irinel Columbeanu l-a invitat pe managerul sau in vizita si ca asa a ajuns ea in casa de la Izvorani.

"Am fost la Izvorani cu apropiati ai agentiei. Ne-am oprit in drum spre Cluj", a spus Alexandra Hodis, care s-a aratat deranjata si de faptul ca jurnalistii au spus ca seamana foarte mult cu Monica Gabor.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Irinel Columbeanu iubita, #Alexandra Hodis iubita Columbeanu, #Alexandra Hodis Irinel Columbeanu , #stiri Irinel Columbeanu