Mega-dosar de proxenetism Irinel Columbeanu: Nu sunt in stare de soc si sper sa nu ajung

Joi, 05 Februarie 2015, ora 17:50
10458 citiri
Mega-dosar de proxenetism Irinel Columbeanu: Nu sunt in stare de soc si sper sa nu ajung
Foto: Facebook/Irinel Columbeanu

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a declarat, joi, ca numele sau nu are cum sa apara in dosarul de proxenetism, asa cum sustine presa mondena, din simplul motiv ca nu are obiceiul si nici nevoia de a cumpara de la nimeni favoruri sexuale. In plus, sustine el, nici nu cunoaste personal pe vreuna dintre femeile mentionate.

Mega-dosar de proxenetism: Daniela Crudu, Simona Trasca, Madalina Pamfile si alte zeci de femei, duse la Politie cu mandat

Irinel Columbeanu a declarat, joi, la Antena Stars, dupa ce la Politie au fost duse cu mandat zeci de femei intr-un dosar de proxenetism (printre care Daniela Crudu, Simona Trasca, Madalina Pamfile, Denisa Bita si vedeta Playboy Rellys Tonu) ca a afat despre cele intamplate din presa.

"Numele meu nu are cum sa apara in dosarul invocat pentru simplul fapt ca nu cunosc personal pe niciuna dintre domnisoarele mentionate in articolele de presa care mi-au parvenit fara sa vreau", a spus fostul sot al Monicai Gabor, mentionand insa ca il bucura ceea ce se intampla.

Mega-dosar de proxenetism - Daniela Crudu, dupa audierea la Politie: De ce a fost chemata

Acesta a explicat de ce e imposibila o astfel de asociere - numele sau si dosarul de proxenetism: "Nu am avut niciodata nici obiceiul si nici nevoia de a cumpara de la nimeni favoruri sexuale".

Irinel Columbeanu a recunoscut insa ca numele nu-i sunt straine, explicand, pe scurt, si ce parere are despre femeile audiate joi: "Din pacate, insa, numele acestor domnisoare imi sunt cunoscute, si nu doar mie, din presa mondena, care a reusit sa ne asasineze pe noi cu aceste personaje si sa le transforme pe unele in vedete, influentand astfel negativ aspiratiile si poate si caracterul in curs de formare al multor tinere si multor tineri".

Omul de afaceri a descris pe scurt situatia din prezent ca fiind "un puroi ce se scurge din acest buboi".

"Daca aceasta buba s-a spart, daca puroiul se scurge, sa incercam sa-i analizam componenta", a afirmat el, explicand ca, "pe de o parte, sunt fetele, prostituatele, cel de-al doilea component sunt presupusii clienti, printre care nu ma aflu, iar a treia componenta a acestui puroi e presa mondena, care le-a promovat in ochii presupusilor clienti".

Irinel Columbeanu a promis ca va face tot ce poate ca sa ajute la "starpirea acestui fenomen", concluzionand ca "societatea romana e in curs de mari transformari si schimbari".

Acesta a mai spus ca nu il deranjeaza ca a aparut in presa numele sau, legat de acest dosar. "Nu sunt in stare de soc si sper sa nu ajung", a conchis el.

Politistii Sectiei 19, cei de la Serviciul de Investigatii Criminale al Sectorului 5, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, efectueaza in prezent cercetari intr-un dosar de proxenetism cu prostituate de lux, dar si din lumea showbiz-ului.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Irinel Columbeanu dosar proxenetism, #Irinel Columbeanu client prosituate, #Irinel Columbeanu asistente TV prostituate, #Irinel Columbeanu platit sex , #stiri Irinel Columbeanu
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
Virinel e proxenet din nastere...nu afacerist