Irinel Columbeanu, scandal in direct cu Iulia Albu

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 09:14
8250 citiri
Irinel Columbeanu, scandal in direct cu Iulia Albu
Foto: Kanal D

Irinel Columbeanu si Iulia Albu s-au certat, joi seara, in direct intr-un platou de emisiune. Omul de afaceri a fost foarte deranjat ca fashion editorul i-a criticat dur o tinuta si a venit sa o confrunte.

Fostul sot al Monicai Gabor a explicat la Kanal D ca tinuta despre care Iulia Albu a spus ca era un dezastru cromatic a fost aleasa pentru un eveniment la care a mers cu fiica sa si ca de aceea era colorata.

Explicatia sa a atras alte critici din partea vedetei Kanal D: "Eu prefer sa ma duc cu fiica mea in intimitate, nu la lansari".

Raspunsul a venit imediat din partea lui Columbeanu, adaugand ca familia sa este mai curioasa si ca vrea sa vada totul imediat.

Omul de afaceri s-a legat de faptul ca Iulia Albu este magistrat si ca ar fi trebuit sa fie obiectiv si sa nu ignore conditiile in care face judecata unui fapt, referitor la faptul ca era prezent la un eveniment pentru copii.

Tinuta Elenei Udrea din momentul retinerii, comentata de Iulia Albu: Palton de 12.800 de lei (Foto)

"Eu prefer sa gasesc filmele inainte sa fie lansate sau sa le vad dupa ce s-au lansat, Mikaela (fiica Iuliei Albu si a lui Mihai Albu - n.red.) iese foarte putin la cinematograf", a sustinut Iulia Albu. "Ca sa nu fie asaltata de cei care iti cer autografe?", a replicat Columbeanu ironic, moment in care specialistul in moda a explicat ca este felul sau de a-si proteja copilul de expunerea publica.

"Nu imi place sa imi expun copilul si nu ma duc la evenimete de avanpremiera doar pentru ca este biletul gratis", a continuat Iulia Albu. "Ooo sa stii ca acesta a fost lucrul care m-a mobilizat sa ma duc", a raspuns fostul sot al Monicai Gabor.

Elena Ceausescu - examen de moda marca Iulia Albu (Foto)

Dupa cateva minute de discutii tensionate, specialistul in moda i-a spus omul de afaceri ca nu stie de ce are o parere proasta despre femei. "Mama dumneavoastra a fost o femeie extraordinara", a spus ea, moment in care Irinel Columbeanu s-a enervat destul de rau.

Nici dupa ce s-a calmat omul de afaceri, atmosfera nu a devenit mai calma, tatal Irinucai transmitandu-i vedei Kanal D: "Du-te acasa, apuca-te sa inveti, fa-ti temele, lasa gainile".

A.G.

Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
#Irinel Columbeanu Iulia Albu cearta, #Irinel Columbeanu Iulia Albu scandal, #Irinel Columbeanu Iulia Albu , #Irina Columbeanu