Irina Fodor i-a ironizat elegant pe foștii Chefi la cuțite

Marti, 19 Martie 2024, ora 11:18
12655 citiri
Irina Fodor i-a ironizat elegant pe foștii Chefi la cuțite
Irina Fodor FOTO a1.ro

Cel mai apreciat show-ul culinar din România, Chefi la cuțite, merge mai departe avându-i în frunte pe Alexantru Sautner, Richard Abou Zaki, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia.

În primul episod din noul sezon, prezentatoarea Irina Fodor a făcut o remarcă subtilă la adresa foștilor bucătari Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, spunând că emisiunea nu a pierdut nimic o dată cu plecarea chefilor, ci a avut de câștigat, căci juriul este format acum din patru cunoscuți și talentați bucătari.

„Bună seara! Bine v-am găsit! Am avut emoții și am emoții și sper că și voi, pentru că emoțiile acestea sunt foarte plăcute. Sunt cele care ne dau aripi, sunt emoțiile pe care le avem doar de câteva ori în viață. Ce să spun?! 13! Este un număr care nu se dezminte, dar până la urmă e doar un număr. Nu ne lăsăm intimidați de notorietatea lui fatidică. Mai bine să-l interpretăm și să-l reinterpretăm mereu pe plus!

Deci, nu am scăzut 3, ci am adunat unu! Punem punct și o luăm de la capăt. Despicăm firul sezoanelor cu patru motive să aprindem flăcările în bucătărie. E un nou sezon cu mai multe talente culinare, mai multă experiență, cu stele Michelin, cu semnături deja afirmate, valoroase, deja strălucite, impecabili, implacabili, incontestabili. Patru ași, patru chefi!”, a spus Irina Fodor, în timpul emisiunii, conform wowbiz.ro.

În ultimele zile, între Cătălin Scărlătescu și producătorii showului s-a iscat un conflict mediatic, presărat cu acuze de ambele părți.

Anunț important de la TVR, privind fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis. Reacția prezentatoarei
Anunț important de la TVR, privind fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis. Reacția prezentatoarei
Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a Administraţiei Prezidenţiale în primul mandat al lui Klaus Iohannis, va fi implicată de TVR în campania socială ”Omul anului”....
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
#Irina fodor, #emisiune, #chefi la cutite, #ironie, #Scarlatescu , #stiri media