Ganea dezvaluie cum a fost dat afara de la Voluntari de "diavolul Becali"

Marti, 31 Mai 2016, ora 10:25
5644 citiri
Ganea dezvaluie cum a fost dat afara de la Voluntari de "diavolul Becali"
Foto: Facebook/ FC Voluntari

Ionel Ganea a povestit cum a fost demis de la FC Voluntari dupa o interventie a finantatorului Stelei, Gigi Becali, pe care il numeste "diavol".

Tehnicianul sustine ca a fost dat afara pentru ca Becali l-a influentat pe primarul din Voluntari, Florentin Pandele, care ii este si fin.

Potrivit lui Ganea, totul a plecat de la faptul ca si-a dorit ca jucatorii imprumutati de Voluntari de la Steaua sa evolueze in meciul direct, ceea ce l-ar fi infuriat pe Becali.

"Cu Voluntari a fost bine pana la un moment dat. In 23 de meciuri nu a avut un parcurs foarte bun echipa, dar eu, in 11 etape, am facut 19 puncte, un lucru foarte bun. Dar a venit diavolul din Pipera. Gigi Becali, cel care atunci cand nu poate castiga, trimite valiza. El pozeaza in crestin si isi face imagine prin biserica. Dar ce face el e doar de imagine. In rest, el e un om foarte rau, injura foarte mult! Daca stai sa vorbesti cu el, te crucesti! De asta-i zic diavol. Si impreuna cu finul sau (primarul Florin Pandele - n.red.), si el e tot asa, un om foarte usor influentabil.

Eu il cunosc foarte bine, nu avusesem niciun conflict cu el. Am vorbit cu Becali, dar s-a dus la finul lui si a zis ca am vorbit urat despre el. Si de asta m-a dat afara. Eu i-am spus ca e fricos, dupa ce m-a amenintat ca ne bate cu 27-0. Nici daca jucam handbal, nu ne-ar fi dat 27-0. Eu ii cerusem doar sa-i lase pe jucatorii Stelei imprumutati la Voluntari sa joace importriva Stelei. Cand i-am zis treaba asta, a luat foc", a spus Ganea pentru ProSport.

Ionel Ganea a fost dat afara de la FC Voluntari in data de 25 aprilie, dupa ce ilfovenii au pierdut meciul cu CSU Craiova, din play-out-ul Ligii 1.

Ganea a pregatit Voluntariul in 11 meciuri, avand 6 victorii, o remiza si 4 infrangeri cu nou-promovata.

La cateva saptamani dupa demiterea lui Ganea, si presedintele de onoare al clubului, Dumitru Dragomir, si-a dat demisia.

De altfel, "Corleone" a fost primul om din fotbal care a declarat public ca Ionel Ganea a fost concediat de Voluntari dupa o interventie a lui Gigi Becali.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Ganea demis Voluntari, #Ganea Becali Voluntari , #stiri Ionel Ganea