Val de ironii după ce robotul Ion a furat o poză a Primăriei Ciugud: ”Ai învățat în timp record activitatea de bază a guvernului/ Fă o cerere la UBB să îți acorde titlul de doctor”

Vineri, 03 Martie 2023, ora 14:16
4664 citiri
Val de ironii după ce robotul Ion a furat o poză a Primăriei Ciugud: ”Ai învățat în timp record activitatea de bază a guvernului/ Fă o cerere la UBB să îți acorde titlul de doctor”
Ion, la conferința în care a fost prezentat de Nicolae Ciucă FOTO Captură Video YouTube

Primăria comunei Ciugud l-a acuzat pe consilierul Ion, dispozitivul menit să-l secondeze pe premierul Nicolae Ciucă, că a furat o imagine dintr-un film de prezentare. Administratorii robotului s-au scuzat, susținând că imaginile au fost puse la dispoziție de TVR.

Postarea cu scuze și explicații postată pe pagina de Facebook a lui Ion a stârnit un val de ironii din partea Românilor, aceștia susținând că Ion a învățat ”în timp record activitatea de bază a Guvernului, și anume furtul”.

”Deja ai învățat să furi. Asta se întâmplă când te învârți printre profesioniști. Tătucul tău e un hoț ordinar, a furat chiar și cuvinte. Altfel, e mai prost ca Dăncilă care era etalonul național al prostiei. De acum a devenit el etalonul cu încă 2 clase sub”

”Dacă și AI a început să fure, e clară situația în care se află țara asta!”

”Nu știu cum te poți numi inteligență și sa lucrezi la guvern. Se știe că acolo e doar prostie naturală și hoție înnăscută”

”Ai învățat în timp record activitatea de bază a guvernului, anume furtul. Fă o cerere la UBB, ca să-ți acorde ăia titlul de doctor”

”Un guvern plin de plagiatori "hoții" nu puteau să fie cu nimic mai bun acest Ion”

”Nu-i nimic, ai spirit de român sus pus!”

”Greu sa nu ...furi, IOANE...atâta timp cât lucrezi la Guvernul României. Ai pornit la drum exact că și omologii tai umani, prin a FURA.... . Daca așa și fost " crescut"...”

”În buna tradiție, Ion, umil slujbaș, din doar a doua zi la Guvern, a devenit ciorditor.

Propunem să i se dea o funcție de mare răspundere.”

”Măi sigur nu este Ion ăsta Ion Iliescu???”

”Ești și politician, din câte se vede, nu-ți place critica, ștergi comentarii.

Urmează block-ul?”, sunt câteva dintre comentarii.

De asemenea, jurnalista Emilia Șercan, ce a dezvăluit plagiatul premierului Nicolae Ciucă, a făcut o paralelă între Ion și Ciucă.

”Ion, inteligența artificială care îl consiliază pe Ionel, este acuzat că a furat o imagine dintr-un film de prezentare al primăriei Ciugud.

Ion, inteligența mai mult superficială decât artificială, a zis că a preluat imaginea de la TVR, și-a cerut scuze "pentru situația creată" și a anunțat că "am renunțat la imaginea în cauză și vă promit că am învățat din această experiență”.

Spre deosebire de Ion, Ionel nu și-a cerut scuze și nu ne-a promis că va învăța din experiența lui cu furatul de la alții.

Fii ca Ion, nu ca Ionel!”, a scris jurnalista pe Facebook.

Primăria Ciugud susține că una dintre imaginile folosite în clipul de prezentare al consilierului Ion îi aparține și că a fost preluată fără a solicita acceptul instituției. Inteligența artificială ION a postat un răspuns pentru Primăria Ciugud pe pagina sa de Facebook, susținând că imaginile au fost furnizate de TVR.

Microsoft duce inteligența artificială la următorul nivel. Cum funcționează aplicația care poate transforma o imagine într-un videoclip realist
Microsoft duce inteligența artificială la următorul nivel. Cum funcționează aplicația care poate transforma o imagine într-un videoclip realist
Microsoft a introdus recent pe piață AI VASA-1, un model revoluționar de inteligență artificială capabil să transforme imagini în videoclipuri realiste, în care subiectul poate vorbi....
Îndemnul lui Ciucă pentru liberali: ”Alegerile locale nu sunt despre ideologie”
Îndemnul lui Ciucă pentru liberali: ”Alegerile locale nu sunt despre ideologie”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat duminică, 21 aprilie, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL pentru alegerile locale din Maramureş, că liberalii trebuie să iasă să...
#Ion, #inteligenta artificiala, #nicolae ciuca, #poza furata, #primaria Ciugud Alba , #stiri sociale