Tiriac, despre masinile lui: Sunt unic in lume!

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 21:49
7219 citiri
Tiriac, despre masinile lui: Sunt unic in lume!
Foto: Digi 24 TV

Ion Tiriac sustine ca are o colectie de masini unica in lume.

Magnatul roman a explicat, marti seara, ca detine o colectie de autoturisme Rolls-Royce la care alti pasionati pot doar sa viseze.

"Orice masina cumperi in momentul de fata, cu un milion de euro sau doua, nu poate decat sa creasca, pentru ca sunt foarte putine. Nu stiu care este cea mai scumpa masina a mea.

Pe mine ma fascineaza Rolls-Royce, am 30-40 de bucati. Sunt unic in lume, am colectia de Phantom, unu, doi, trei si patru. Din Phantom IV au fost facute numai 18, care au fost vandute numai curtilor regale... Regina Angliei are doua, Juan Carlos are trei, chiar l-am rugat sa vanda si el, dar mi-a spus ca nu poate pentru ca apartin Curtii, pana si Saddam avea una. Eu cunosc numai doua masini care sunt in afara, eu le am pe amandoua", a spus Tiriac la Realitatea TV.

Ion Tiriac si-a expus cele mai multe dintre autoturisme intr-un muzeu pe care l-a inaugurat in Bucuresti.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#Tiriac colectie masini, #Tiriac masini valoare , #avere