Tiriac a primit o veste de zile mari: S-a rezolvat!

Vineri, 06 Februarie 2015, ora 12:119675 citiri
Tiriac a primit o veste de zile mari: S-a rezolvat!
Foto: ProTv

Dupa mai bine de un an in care a promis ca va rezolva o mare problema a sportului romanesc, omul de afaceri Ion Tiriac a primit o veste excelenta din partea autoritatilor.

Ministrul Sporturilor, Gabriela Szabo, a anuntat ca problemele legate de locatia in care Tiriac va construi un patinoar din banii personali au fost rezolvate.

"Locatia am gasit-o, totul este ok. Mai raman mici detalii de stabilit doar, dar totul este in regula. Birocratia ne oboseste uneori", a declarat Gabriela Szabo la Digi Sport.

La randul sau, Ion Tiriac a confirmat ca problema patinoarului de 2 milioane de euro pe care il va construi va fi rezolvata in scurt timp.

"Se pare ca s-a rezolvat in sfarsit locatia. Domnul primar a fost foarte generos, dar din punct de vedere al birocratiei nu s-a putut. Doamna ministru Szabo a gasit solutia, trebuie sa faca un artificiu legal si sa plateasca 24% la 2 milioane, care sa se duca la Ministerul de Finante", a explicat Tiriac.

Acesta a promis ca patinoarul va fi gata in cel mult 60 de zile din momentul in care se va putea incepe constructia.

"Budapesta are 23, Finlanda are 280. De cand am terenul si se poate intra pe teren si suprafata va fi asfaltata, va mai dura 60 de zile. Daca nu, imi platesc daune", a completat Tiriac.

Ion Tiriac, mesaj pentru Iohannis: E o rusine si e de necrezut ce se intampla

La inceputul anului trecut, Tiriac a avut o intalnire cu reprezentantii Primariei Capitalei, care i-au promis ca ii vor oferi un teren pentru a construi un patinoar.

Omul de afaceri doreste sa plateasca constructia noului patinoar, care ar urma sa fie donat Primariei Capitalei dupa finalizare.

In urma cu un an si jumatate, omul de afaceri a mai construit in zona Granitul cel mai mare complex sportiv din Bucuresti.

In cadrul complexului, Tiriac a construit un teren de fotbal, un teren de fotbal pe nisip, doua terenuri multifunctionare (tenis, handbal, volei) si un teren de baschet.

C.S.