Ion Tiriac si Ilie Nastase au rabufnit la adresa lui Mugur Isarescu: "Nu e normal asa ceva"

Vineri, 18 August 2017, ora 15:24 20274 citiri
Foto: Hepta

Ion Tiriac si Ilie Nastase au avut o iesire nervoasa dupa ce Bucurestiul a pierdut ambele turnee de tenis pe care le gazduia.

Arena centrala din cadrul complexului BNR din Controceni nu a primit aviz ISU, iar fostul numarul 1 mondial sare la gatul lui Mugur Isarescu.

"Nu e normal ca noi sa cladim un turneu de 20 de ani, mai ales la inceput, cand nu erau bani, domnul Tiriac a scos bani din buzunar sa tina acest turneu. Daca as fi in locul domnului Tiriac, l-as da in judecata pe domnul Isaresu, pe el, nu banca, pentru ca i-a luat niste bani din buzunar", a tunat Nastase, potrivit Dolce Sport.

"Sa moara un turneu atat de tanar? E prematur. La 20 de ani esti tanar, cum sa mori? Domnul Isarescu sa inteleaga ca nu e terenul dansului, e terenul romanilor", a continuat cel poreclit "Nasty".

La randul sau, Ion Tiriac e indignat de raspunsurile primite de la proprietarii Arenelor BNR.

"Ni s-a spus ca tribuna nu era sigura, ca nu stiu ce. Le-am zis: Faceti tribuna. Nu se poate. Atunci am spus: Bun! O facem noi. Din nou: Nu se poate! E proprietatea noastra, n-aveti voie", a spus Ion Tiriac.

Dupa 23 de ani, turneele de tenis de la Bucuresti devin istorie. Din cauza ca arena centrala din Controceni n-a primit aviz ISU, turneul ATP din capitala Romaniei a fost mutat in Ungaria, iar cel WTA a avut anul acesta ultima editie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News