Ion Țiriac, la ora marilor dezvăluiri: "Singurul meu regret e că nu mi-am făcut o familie. Să am 20 de copii"

Miercuri, 22 Decembrie 2021, ora 06:14 27433 citiri
Ion Tiriac FOTO Cristophorus Porsche

Ion Țiriac (82 de ani), plasat de revista Capital pe locul trei în topul celor mai bogați români, nu se poate considera împlinit pe toate planurile.

Într-un interviu acordat revistei pasionaților de Porsche, Ion Țiriac a mărturisit că singurul lucru pe care-l regretă este că nu și-a putut întemeia o familie.

El a fost întrebat ce i-ar spune bătrânul Țiriac tânărului Țiriac. “Nu i-aș putea spune nimic pentru că sunt epoci cu totul diferite. Până și Ilie Năstase, care e cu șapte ani mai mic decât mine, a trăit altfel. Eu sunt băiatul că războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere. Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic.

Ion Țiriac: Plăcerea mea este de a vâna! De 40 de ani merg în Africa

Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”.

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, iar mariajul său a durat doar doi ani. Între 1963 și 1965, soția lui Țiriac a fost Erika Braedt, actualmente Siegwart, o fostă handbalistă la Știința București.

Ion Țiriac are trei copii din alte două relații.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News