Fraudă de 5 milioane de euro cu Ion Țiriac în prim-plan. Fiul miliardarului anunță o recompensă uriașă: ”Oferim un apartament!”

Vineri, 19 August 2022, ora 15:18 9363 citiri
Ion Țiriac

Numele fostului jucător de tenis român Ion Țiriac (83 de ani) e implicat într-un scandal uriaș legat de o firmă care s-a folosit în mod abuziv de imaginea acestuia, fiul afaceristului vorbind despre o fraudă de 5 milioane de euro.

Ar fi o vorbă despre o înșelătorie care circulă în spațiul online, o platformă cu criptomonede care precizează că Ion Țiriac investește 15 milioane de dolari cu scopul de a-i face pe români mai bogați.

Cel care a recaționat virulent a fost Ion Ion Țiriac (45 de ani), fiul miliaradarului, cu o postare pe Instagram în care anunță chiar oferirea unei recompense celor care ajută la găsirea infractorilor.

„Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă câștiga încrederea.

Ne dorim că acești infractori să returneze banii oamenilor, iar că să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Va mulțumim!”, a scris Ion Ion Țiriac pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News