Boris Becker: Iata cum m-a imbogatit Ion Tiriac

Duminica, 08 Iulie 2012, ora 21:209254 citiri
Boris Becker: Iata cum m-a imbogatit Ion Tiriac

Boris Becker ii ramane recunoscator pe viata lui Ion Tiriac nu doar pentru faptul ca i-a fost manager, ci si pentru sfaturile pe care i le-a oferit dupa terminarea carierei.

Ion Tiriac si Boris Becker au ramas intr-o relatie foarte buna chiar si dupa ce au rupt colaborarea contractuala.

Fostul tenismen german spune ca Tiriac, "mentorul" sau asa cum ii place sa-l prezinte, i-a oferit un sfat care i-a schimbat viata.

In urma cu zece ani, Tiriac l-a sfatuit pe Becker sa investeasca banii pe care i-a castigat in afaceri imobiliare. Pentru ca tatal sau era arhitect, Becker a urmat sfatul, iar acum averea sa este estimata la 40 de milioane de euro.

"Dupa ce m-am lasat de tenis, pentru cativa ani nu am facut nimic. Aveam probleme in viata privata, am divortat si a trebuit sa o iau de la inceput. M-am plictisit de atatea vacante si atata golf si am simtit nevoia sa fac ceva profesionist. Tiriac a fost acolo si m-a ajutat. Datorita lui si a tatalui meu m-am imbogatit", si-a amintit Becker.

Totusi, Becker a avut si probleme, fiind condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare in 2002 pentru evaziune fiscala.

Fostul jucator neamt a inregistrat un esec si in Dubai, unde cladirea de birouri pe care a ridicat-o a intrat rapid in faliment.