Ion Stan: Seful SRI m-a amenintat! SRI dezminte (Video)

Joi, 29 Noiembrie 2012, ora 14:495154 citiri
Ion Stan: Seful SRI m-a amenintat! SRI dezminte (Video)
Foto: Radio Romania Actualitati

Deputatul PSD Ion Stan a declarat, joi, in timpul audierilor din Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca directorul SRI George Maior l-ar fi ameninat cu inchisoarea.

Parlamentarul social-democrat si seful Serviciului Roman de Informatii au discutat de doua ori la telefon, potrivit B1 TV, insa purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, a dezmintit ca superiorul sau l-ar fi amenintat pe Ion Stan.

"Directorul SRI nu a amenintat pe nimeni", a subliniat Sorin Sava.

Avocatul deputatului Stan: Vreti sange? O sa aveti sange suficient!

Deputatul Ion Stan a venit joi la Comisia juridica a Camerei, intrunita pentru a elabora raportul privind cererea de incuviintare a arestarii sale preventive, insotit de avocatul sau, Doru Viorel Ursu, acesta din urma spunandu-le jurnalistilor: "Vreti sange? O sa aveti sange suficient!".

Ion Stan a venit joi la sedinta Comisiei juridice, el evitand sa raspunda intrebarilor jurnalistilor.

Stan a venit insotit de avocatul sau, Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne in Guvernul Petre Roman.

Doru Viorel Ursu s-a adresat jurnalistilor spunand: "Vreti sange? O sa aveti sange suficient!".

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a sesizat Comisia juridica in legatura cu cererea Ministerului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD, stabilind ca aceasta are termen pana pe 1 decembrie sa elaboreze raportul.

Ministrul Justitiei a transmis, marti, presedintelui Camerei Deputatilor solicitarea DNA de incuviintare a arestarii preventive a lui Ion Stan. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput pe 22 noiembrie urmarirea penala a social-democratului, pentru trafic de influenta.

Comentarii
fgrooster
rank 5
DE CE il vineaza SERVICiiLE pe deputatul ION STAN ?!? -Partea intii-
Comisia de integritate I V Stalin
rank 5