Ion Stan, fugarit pe holurile Parlamentului - Nu imi dau demisia (Video)

Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 15:003875 citiri
Ion Stan, fugarit pe holurile Parlamentului - Nu imi dau demisia (Video)
Foto: Arhiva

Deputatul PSD Ion Stan a fost alergat de jurnalisti, miercuri, pe holurile Palatului Parlamentului.

Social-democratul nu a vrut sa comenteze pe marginea stenogramelor aparute in presa, in care apar referiri la ministrul Mediului, Rovana Plumb (PSD), dar si la presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu (PSD). Stan a raspuns totusi unei intrebari, mentionand ca nu isi va da demisia din functia de deputat.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, miercuri, ca solicitarea DNA de incuviintare a arestarii deputatului PSD Ion Stan va fi discutata de Comisia Juridica pana la data de 1 decembrie. Apoi, plenul se va putea reuni pentru a vota.

Arestarea lui Ion Stan, votata saptamana viitoare de deputati

Marti, ministrul Justitiei a inaintat conducerii Camerei Deputatilor solicitarea procurorilor DNA de a aviza arestarea lui Ion Stan. Deputatul PSD este acuzat de doua infractiuni de coruptie.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca parlamentarii PSD vor vota ceea ce va propune Comisia Juridica, intrucat membrii acestei comisii sunt singurii care au acces la dosarul deputatului.

"Ei sunt singurii care au acces la dosar, eu habar nu am altceva decat ce am vazut in presa. Mandatul meu va fi foarte clar, in baza a ceea ce propun colegii din Comisia Juridica asta vom face mai departe, nu e un mandat politic aici", a spus Ponta. El a adaugat ca nu il poate obliga pe Ion Stan sa demisioneze.