Ion Iliescu va fi externat

Marti, 17 Ianuarie 2012, ora 14:21
1975 citiri
Ion Iliescu va fi externat
Foto: Arhiva

Fostul presedinte Ion Iliescu va fi externat marti, de la Spitalul Elias, unde in urma cu o zi a fost operat pentru un polip la colon.

Ion Iliescu a declarat, intr-o interventie la Realitatea Tv, ca va fi externat marti dupa-amiaza. Fostul sef de stat a subliniat insa ca va fi supravegheat de medici, in continuare, si ca va tine un regim echilibrat.

Ion Iliescu a fost operat

"Am facut o investigatie inainte de sarbatorile de iarna si am stabilit ca dupa acesta perioada sa rezovlam aceasta problema cu elimnarea acestui polip" a explicat Iliescu si la B1 Tv.

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a fost internat, sambata seara, la spitalul Elias din Capitala.

Iliescu a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri in piept si in zona abdomentului. Iliescu a facut o criza de colica biliara, similara cu cea din luna noiembrie a anului trecut.

Ion Iliescu, internat din nou la Elias - Fostul presedinte va fi operat

Luni, fostul sef de stat a fost supus unei interventii chirurgicale. Medicii de la Elias au anuntat, luni, ca Iliescu se simte excelent in urma operatiei. "Evolutia postoperatorie este foarte buna. El va mai ramane internat cel putin 24 de ore, iar daca nu vor aparea complicatii va putea fi externat. Externarea in astfel de cazuri se poate face dupa 24-72 de ore", au precizat reprezentantii spitalului.

Acestia au amintit ca a fost vorba despre un polip colonic de un centimetru, care a fost identificat in urma cu o luna de zile.

"Lucrurile s-au derulat fara incidente. Evolutia postprocedura este buna, pacientul este intr-o stare excelenta", au declarat medicii, mentionand ca Iliescu nu a fost anesteziat total.

Ion Iliescu a fost operat

Fostul sef al statului a acuzat in mai multe randuri dureri in piept, dar si de stomac. Pe 23 noiembrie, 2011, Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias, in urma unei crize biliare.

Din cauza stresului, Iliescu a suferit in 2005 un puseu de tensiune, insa nu a fost nevoie de internare, ci a primit ingrijiri medicale la locuinta sa.

Tot 2005 acesta a fost supus unei interventii chirurgicale pentru largirea a cinci vase de sange. S-a decis ca este nevoie de aceasta operatie in urma unor investigatii medicale facute de medicul sau personal de la acea vreme, Sorin Oprescu, actualul primar al Bucurestiului.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ion Iliescu spital operat, #Iliescu externat spital Elias , #stiri Ion Iliescu
Comentarii
Poza Bobby_Fischer
Bobby_Fischer
rank 2
Din ciclul : "Bad news"
Poza conti
conti
rank 5