Iliescu, certat de un revolutionar: Basescu e produsul dumneavoastra si al lui Roman

Miercuri, 06 Octombrie 2010, ora 07:40
3064 citiri
Iliescu, certat de un revolutionar: Basescu e produsul dumneavoastra si al lui Roman
Foto: Arhiva

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a fost "certat" marti, la conferinta Clubului de la Bucuresti, de catre un revolutionar, care i-a reprosat ca Traian Basescu ar fi "produsul" lui si al lui Petre Roman.

Dupa ce Iliescu a prezentat lucrarile conferintei si a citit lista invitatilor, din sala s-a ridicat un barbat, care a spus ca se numeste Zainea si l-a intrebat: "Domnule presedinte, vreau sa va intreb: numai dumneavoastra si cu Petre Roman ati facut revolutie? Daca am fost invitat aici, de ce nu mi se da dreptul sa intervin, sa vorbesc si eu? Eu va rog sa imi dati cuvantul, sa spun si eu ce am de spus".

Fostul sef al statului i-a raspuns ca exista o ordine a interventiilor si ca poate vorbi dupa cei programati, relateaza Cotidianul. "Cine a spus ca nu ai dreptul sa iei cuvantul?", a continuat el.

Revolutionarul a explicat ca i s-a atras atentia de catre organizatorii intalnirii ca nu poate interveni la microfon.

"Daca eu va invitam la mine acasa, nu va interziceam sa luati cuvantul. Vad aici aceleasi personaje care sunt intotdeauna la astfel de intalniri. Parca ar fi nunta, botez sau luare de hoti", a spus el.

Iliescu l-a intrerupt: "Draga, daca nu iti place, nu vii la astfel de evenimente".

Dupa ce revolutionarul si-a reluat interventia, solicitand din nou sa vorbeasca, Iliescu i-a spus: "Ai rabdare, exista o anumita ordine, e o regula de respect reciproc. Nu confunda cu mitinguriile!"

"Eu nu confund, dumneavoastra confundati. Mitingurile alea v-au facut presedinte", a replicat Zainea.

Intrucat din sala se auzeau deja vociferari la adresa sa, revolutionarul s-a asezat la locul lui, nu inainte de a-i mai spune lui Iliescu: "Basescu este produsul dumneavoastra si al lui Petre Roman. Dumneavoastra l-ati pus ministru de Transporturi".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ion Iliescu revolutie, #Ion Iliescu Clubul Bucuresti, #Ion Iliescu revolutionari , #Revolutie
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Pai da , asta e efectul propagandei desantate de la iRealitatea si Antena 3 . Dar si al tacerii stupide a ditamai partidul , incapabil sa-si prezinte punctul de vedere .