Sute de sindicalisti de la Oil Terminal picheteaza Ministerul Economiei

Vineri, 04 Noiembrie 2011, ora 10:04 1692 citiri
Foto: eplicaonline.ro

Peste 200 de sindicalisti de la Oil Terminal, din Constanta, picheteaza, vineri, pentru a treia zi consecutiv, Ministerul Economiei condus de Ion Ariton. Manifestantii vor protesta in fata cladirii din Calea Victoriei intre 11.00 si 13.00.

"Azi, 04.11.2011 intre orele 11.00 si 13.00, membri ai sindicatului Oil Terminal vor picheta pentru a treia zi consecutiv Ministerul Economiei. La pichet participa cel putin 200 de sindicalisti", potrivit unui comunicat al Oil Terminal remis, vineri, Ziare.com.

Liderul sindicatului Oil Terminal, Aurel Gheorghe, a declarat, joi, ca actiunea de protest are avizele necesare ca sa se desfasoare, zilnic, intre orele 11.00 - 13.00, atat saptamana aceasta, cat si cea viitoare.

Protestatarii cer schimbarea din functie a directorului societatii, Silviu Wagner, pe care il acuza de management defectuos si de implicare in afaceri suspecte, care sunt anchetate de procurorii DNA.

Aurel Gheorghe a adaugat ca, in urma discutiilor avute cu ministrul Economiei, Ion Ariton, directorul Silviu Wagner a fost inlocuit din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Oil Terminal, iar luna trecuta a fost trimis la Constanta seful Corpul de Control al Ministerului Economiei.

"S-au facut verificari si ni s-a spus ca avem dreptate si ca se vor lua masuri. Ceea ce nu s-a intamplat insa. Si tocmai de aceea protestam acum in fata ministerului", a declarat, joi, liderul sindicatului Oil Terminal, Aurel Gheorghe.

A.T.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News