Ariton: In Coalitie nu s-a vorbit de remaniere, nu e nicio problema daca voi fi schimbat

Vineri, 20 Mai 2011, ora 20:30 873 citiri
Foto: Arhiva

Ministrul Ecomoniei, Ion Ariton, a declarat, vineri, la Sibiu, ca nu s-a discutat in cadrul Coalitiei despre o eventuala remaniere guvernamentala, dar nu va fi nicio problema daca el va fi schimbat, precizand, insa, ca nu are nimic sa isi reproseze din activitatea sa din ultimele 9 luni.

Ariton a sustinut ca discutiile despre remaniere sunt purtate doar in mass-media, dar a adaugat ca nu ar fi afectat daca s-ar decide inlocuirea sa.

"De obicei, la remanieri, ministerele care se ocupa de economie si finante sunt principalele vizate. Atunci cand, din ratiuni economice si politice, se va decide ca trebuie sa las locul unui coleg, nu va fi nicio problema. Eu ii voi acorda cu drag tot sprijinul meu, daca mi-l va cere", a spus Ariton.

Acesta a adaugat ca lipsa iesirilor publice nu i se pare un motiv pentru care sa fie schimbat.

"Iesirile publice nu au nicio legatura cu programul pe care il avem noi la minister. Daca mie mi se reproseaza ca am trei consilieri din Sibiu, atunci nu imi reprosez nimic din activitatea mea din ultimele noua luni", a precizat Ariton, care este presedintele organizatiei judetene a PD-L Sibiu si este secretar executiv al Biroului Politic National al PD-L.

Ariton a mai spus ca sa fii ministru intr-un guvern, chiar si numai pentru o zi, este o experienta extraordinara.

"Este o experienta de viata extraordinara, fie ca este pentru o ora, o zi sau o luna", a adaugat Ion Ariton.

Potrivit unor informatii aparute in presa, premierul Emil Boc ar pregati o remaniere guvernamentala, printre ministrii care ar putea fi schimbati fiind ministrul Economiei, Ion Ariton si ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Sa traiasca Hariton, ca nu e altu' ca el,...
Poza Tamerlan
Tamerlan
rank 1