Mesaj cu subînțeles al prezentatoarei Ioana Cosma, după ce Pro TV a dat-o afară după 25 de ani de activitate

Miercuri, 25 Ianuarie 2023, ora 06:36 13888 citiri
Ioana Cosma a fost concediata de Pro TV FOTO facebook

Pro TV a scos din grila de programe emisiunile sportive de pe Pro Arena, care erau găzduite de Ioana Cosma și Mihai Mironică.

"În continuare, una dintre prioritățile PRO TV este dezvoltarea stațiilor secundare. Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectatorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei.

În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe. Ne dorim ca publicul nostru să se bucure pe toate canalele secundare, Acasă, Acasă Gold, PRO Arena și PRO Cinema, de cele mai bune filme, seriale, emisiuni și competiții sportive", este comunicat oficial al televiziunii.

Ioana Cosma, una dintre cele mai vechi figuri din trust va părăsi postul la 6 februarie, când îi expiră preavizul „Ne gândim, analizăm și acționăm! Cam asa face și CFR Cluj. Avem un nou lider, dar posibil să avem aceeași campioană”, a scris Ioana Cosma marți, pe contul său de Facebook.

Conform gsp.ro, ea a fost luată la întrebări de urmăritorii săi. Cineva i-a urat succes în viitoarea colaborare, răspunsul Ioanei Cosma fiind ferm: „Nu am discutat cu nimeni încă!”. Altcineva a contestat hotărârea luată de trust, iar prezentatoarea s-a rezumat la a spune că „e o decizie a companiei, nu e nicio dramă”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News