Dezvăluiri despre Ioana Cosma, prezentatoarea dată afară de Pro TV: "Toată lumea ieșea cu ea dacă putea"

Joi, 09 Februarie 2023, ora 05:13
49968 citiri
Dezvăluiri despre Ioana Cosma, prezentatoarea dată afară de Pro TV: "Toată lumea ieșea cu ea dacă putea"
Ioana Cosma a fost dată afară de Pro TV FOTO facebook

Ioana Cosma, una dintre cele mai vechi prezentatoare Pro TV, dată afară după 25 de ani de trustul din Pache Protopopescu, are mulți fani, dar și destule antipatii.

Între cei care nu o suportă, se numără și Radu Banciu, fost coleg la Pro, acum realizator de emisiune sportivă la Prima Sport.

„Am citit ce a scris Ioana Cosma la despărțire, de ca și cum ar fi făcut ceva bine. Nu, ea nu a făcut ceea ce trebuia și nu și-a îndeplinit condiția de gazetar.

Eu cât am fost acolo trei ani ea nu a reușit să pună o întrebare care să contrazică pe cineva, o întrebare care să deranjeze, să reprezinte presa. Ea doar se punea bine cu toată lumea, nu era contondentă cu nimic pe post. Și pe Mironică, dacă îl lăsai singur în platou nu deranja pe nimeni acolo.

Eu am făcut emisiuni memorabile acolo, știți cum se uita Ioana Cosma la mine acolo? Nu îi venea să creadă ce puteam spune la televizor că îi stricam ploile. Am trăit momente jenante pentru un jurnalist onest. Avea multe atuuri, dar profesionalismul și competența în domeniu nu le avea.

Altfel, era o persoană drăguță, interesantă, dar nu pe post. Toată lumea ieșea cu Ioana Cosma dacă putea la o înghețată sau prăjitură, dar nu să ai emisiuni cu ea, ăsta nu e jurnalism", a spus Banciu despre colega lui de breaslă.

La despărțirea de Pro TV, Ioana Cosma a postat un mesaj cu subînțeles.

„Aș vrea să scriu, dar nu știu exact ce să aștern pe hârtie. Protv m-a definit ca om, neînfricat, cu argumente, mi-a zis gândește liber! Eram liberă azi și politically correct mâine. Mi-am pierdut busola, dar până la final am ținut jurnalismul sus, m-am implicat când am crezut că, neinformați, oamenii au greșit. Urcușuri și coborâșuri au fost, am greșit, am învățat, dar nu am tolerat.

Sunt oameni minunați acolo, unii au sădit și au crescut, alții au pus doar lăstari, dar sunt plămădiți din același aluat. Pro Tv înseamnă oameni talentați, oameni dedicați. Protv înseamnă oameni buni. Atât! Protv însă nu înseamnă oameni care sapă la fundație, înseamnă doar cei care pun mâna la construcție!”, a scris Ioana Cosma pe pagina ei de Facebook, postare însoțită de hashtaguri precum #sclaviinumor #sclaviisunteterni.

Plecare sonoră de la Gazeta Sporturilor. Unul dintre cei mai buni editorialiști și-a dat demisia
Plecare sonoră de la Gazeta Sporturilor. Unul dintre cei mai buni editorialiști și-a dat demisia
Jurnalistul Cristian Geambaşu, unul dintre cei mai vechi jurnaliști de la ziar, întrerupe colaborarea cu Gazeta Sporturilor. El a decis să se alăture proiectului coordonat de Cătălin...
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
#Ioana Cosma, #pro tv, #plecare, #iesit in oras, #Radu Banciu , #stiri din sport