Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Ministrul Transporturilor Ioan Rus si-a dat demisia

Joi, 11 Iunie 2015, ora 16:25
25993 citiri
Ministrul Transporturilor Ioan Rus si-a dat demisia
Foto: Captura video Youtube/ Guvernul Romaniei

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia din functie, joi dupa-amiaza, in urma declaratiilor de miercuri seara, in care le-a numit "curve" pe sotiile romanilor plecati la munca in strainatate si "golani" pe copiii acestora.

"Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus! Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru! Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Declaratie socanta a unui ministru, despre romanii din diaspora: Copiii golani, nevasta curva

Ioan Rus, la Palatul Victoria, dupa gafa golani si curve - isi da demisia?

Ioan Rus a ajuns la Palatul Victoria, joi dupa-amiaza, cu putin timp inainte de ora 16.00, iar circa jumatate de ora mai tarziu premierul Victor Ponta a anuntat pe Facebook ca a acceptat demisia acestuia.

Rus neaga ca a vrut sa jigneasca diaspora: Altceva am vrut sa spun. Imi cer scuze

Ministrul Transporturilor a declansat un scandal urias dupa ce i-a jignit pe romanii plecati la munca peste hotare, miercuri seara.

"Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu.

O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de Euro vin acasa jumatate", a declarat Ioan Rus, miercuri seara, intr-o emisiune la Digi24.

Liberalii cer demisia lui Rus: Jigneste milioane de romani si pe copiii lor

Ulterior, Rus a explicat ca declaratia sa, preluata de mass-media, in care adreseaza cuvinte jignitoare la adresa familiilor romanilor din diaspora a fost gresit inteleasa si scoasa din context. Cu toate acestea, ministrul si-a cerut scuze.

De asemenea, ministrul Transporturilor si vicepresedinte al PSD sustinea ca o sa ii ceara prim-ministrului Victor Ponta sa ii accepte demisia, dupa declaratia controversata de miercuri seara. Tot joi, PNL a cerut demisia ministrului Transporturilor, prin intermediul unui comunicat de presa.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Ioan Rus demisie, #Ioan Rus demisionat, #Rus demisionat curve golani , #demisie