Ioan Rus, la Palatul Victoria, dupa gafa golani si curve - isi da demisia?

Joi, 11 Iunie 2015, ora 16:00 4953 citiri
Foto: Ziare.com

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a sosit joi dupa-amiaza la Palatul Victoria.

Liberalii i-au cerut demisia lui Ioan Rus pentru o serie de declaratii facute intr-o emisiune televizata despre romanii din strainatate si despre familiile lor.

Anterior, intr-o interventie la Antena 3, Rus a spus: "Eu am de rezolvat cateva chestiuni si am sa cer eventual chiar primului ministru sa imi accepte demisia. Ce sa zic altceva... Deci eu am facut o declaratie in sens pozitiv. Daca a iesit prost sau foarte prost, pentru toti cei care se simt jigniti imi cer scuze. De aici incolo sa vedem ce e de facut".

Ioan Rus continua sa-si ceara scuze: Am sa cer premierului sa-mi accepte demisia; declaratia a fost in sens pozitiv

Miercuri seara, intr-o emisiune tv, ministrul Ioan Rus a afirmat: "Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de euro vin acasa jumatate".

Declaratie socanta a unui ministru, despre romanii din diaspora: Copiii golani, nevasta curva

Ulterior, ministrul Rus a transmis un comunicat de presa in care si-a cerut scuze si a sustinut ca formularea folosita este o "generalizare artistica, o licenta".

Rus neaga ca a vrut sa jigneasca diaspora: Este o generalizare artistica, o licenta

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News