Ioan Rus continua sa-si ceara scuze: Am sa cer premierului sa-mi accepte demisia; declaratia a fost in sens pozitiv

Joi, 11 Iunie 2015, ora 15:45
6621 citiri
Ioan Rus continua sa-si ceara scuze: Am sa cer premierului sa-mi accepte demisia; declaratia a fost in sens pozitiv
Foto: Ziare.com

Ministrul Transporturilor si vicepresedinte PSD, Ioan Rus, sustine ca o sa ii ceara prim-ministrului Victor Ponta sa ii accepte demisia, dupa declaratia controversata de miercuri seara, cand i-a numit pe copiii barbatilor plecati la munca in strainatate "golani" si pe sotiile acestora "curve".

"Eu am de rezolvat cateva chestiuni si am sa cer eventual chiar primului ministru sa imi accepte demisia. Ce sa zic altceva...

Deci eu am facut o declaratie in sens pozitiv. Daca a iesit prost sau foarte prost, pentru toti cei care se simt jigniti imi cer scuze. De aici incolo sa vedem ce e de facut", a spus Ioan Rus, joi, la Antena 3.

Declaratie socanta a unui ministru, despre romanii din diaspora: Copiii golani, nevasta curva

Acesta a tinut sa repete faptul ca declaratia sa a fost facuta in sens pozitiv.

"Pentru cei care s-au simtit jigniti de treaba asta imi cer scuze. A fost nefericita formularea. Absolut nefericita...Nu am etichetat pe nimeni. Declaratia mea a fost in sens pozitiv", a mai afirmat ministrul Transporturilor.

Rus neaga ca a vrut sa jigneasca diaspora: Altceva am vrut sa spun. Imi cer scuze

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declansat un scandal urias dupa ce i-a jignit pe romanii plecati la munca peste hotare.

"Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu.

O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de Euro vin acasa jumatate", a declarat Ioan Rus, miercuri seara, intr-o emisiune la Digi24.

Liberalii cer demisia lui Rus: Jigneste milioane de romani si pe copiii lor

Ulterior, Rus a explicat ca declaratia sa, preluata de mass-media, in care adreseaza cuvinte jignitoare la adresa familiilor romanilor din diaspora a fost gresit inteleasa si scoasa din context. Cu toate acestea, ministrul si-a cerut scuze.

Tot joi, PNL a cerut demisia ministrului Transporturilor, prin intermediul unui comunicat de presa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Ioan Rus golani curve, #Rus scuze curve, #Rus demisie curve , #Ministerul Transporturilor