Ioan Oltean scapa de arest: Va fi cercetat sub control judiciar (Video)

Joi, 10 Decembrie 2015, ora 23:08
4886 citiri
Ioan Oltean scapa de arest: Va fi cercetat sub control judiciar (Video)
Foto: Hepta.ro (Arhiva)

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au respins joi cererea DNA de arestare preventiva a lui Ioan Oltean, inculpat in dosarul ANRP, urmand ca deputatul sa fie cercetat in libertate sub control judiciar.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Ioan Oltean a sosit la Inalta Curte cu putin timp inainte de ora 18, refuzand sa raspunda la intrebarile jurnalistilor care il asteptau la intrarea in institutie.

Miercuri, plenul Camerei Deputatilor a avizat ridicarea imunitatii lui Ioan Oltean pentru ca acesta sa poata fi arestat preventiv. Deputatul PNL a respins vehement acuzatiile aduse de procurorii DNA in baza denuntului inregistrat la dosar.

Oltean, despre cererea DNA de arestare: Un abuz bazat pe un denunt mincinos

Ioan Oltean poate fi arestat preventiv, Catalin Teodorescu scapa din nou (Video)

In urma cu doua saptamani, DNA a cerut Camerei Deputatilor aviz pentru arestarea preventiva a deputatilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, in dosarul in care sunt urmariti penal pentru fapte de coruptie privind despagubiri ilegale de aproape 109 milioane lei date de ANRP lui Mihai Rotaru.

Ioan Oltean, urmarit penal in dosarul ANRP4 - a primit 600.000 de euro intr-o parohie (Video)

Ion Oltean este urmarit penal pentru trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Catalin Florin Teodorescu, la data faptei membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), trimis in judecata sub control judiciar in alta cauza, este urmarit penal pentru abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Joi, Inalta Curte a decis definitiv eliberarea din arest preventiv a lotului ANRP4 si cercetarea inculpatilor sub control judiciar. Tot joi, Inalta Curte a decis cercetarea lui Catalin Teodorescu sub control judiciar pe cautiune de 1 milion de lei.

Crinuta Dumitrean si lotul ANRP scapa de arest

Deputatul Catalin Teodorescu, sub control judiciar pe cautiune - 1 milion de lei

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Ioan Oltean arestare preventiva, #Ioan Oltean DNA , #DNA
Comentarii
Poza adevar
adevar
rank 1
era culmea ca ...pretenul Sova sa fie lasat la... vatra,iar