Ioan Oltean, reales lider al PDL Bistrita-Nasaud: Mi se spune "jupanul"

Duminica, 24 Noiembrie 2013, ora 21:41
1885 citiri
Ioan Oltean, reales lider al PDL Bistrita-Nasaud: Mi se spune "jupanul"
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a fost reales, duminica, in functia de lider al PDL Bistrita-Nasaud, functie pe care o ocupa din 1992 si pentru care nu a avut contracandidat.

La Consiliul de Coordonare Judetean al PDL Bistrita-Nasaud au participat 381 de delegati, dintre care 369 au votat pentru ca Oltean sa ocupe in continuare functia de presedinte al filialei judetene a partidului, in timp ce 12 au votat "impotriva".

Inainte de vot, Ioan Oltean, care nu a avut niciun contracandidat, a prezentat un raport al activitatii filialei in ultimul sau mandat.

"Cert este ca suntem azi, prin prisma rezultatelor din 2012, una dintre cele mai puternice organizatii PDL din tara, pe locul patru la locale si pe locul trei la parlamentare. Puteam obtine la alegerile locale si parlamentare un scor mai bun, daca unii primari nu ar fi dat dovada de slabiciuni omenesti si daca nu ar fi fost santajati in mod diabolic", a spus Oltean, care a sustinut ca in perioada 2008-2012 judetul Bistrita-Nasaud "a inflorit".

Invitat sa spuna de ce vrea un nou mandat, Ioan Oltean a spus: "Ce pot sa va spun din ce nu stiti? Multi stiti ca mi se spune 'crocodilul', 'jupanul', 'dictatorul'. Nu stiu cat adevar cuprind cuvintele respective. Va asigur ca sunt la fel ca si dumneavoastra, cu o singura diferenta: acum 20 de ani am fost ales sa conduc acest partid, iar de atunci m-ati tot reales. Dumneavoastra sunteti de vina ca m-ati ales. Daca ma veti alege, tot dumneavoastra sunteti de vina. Eu am o singura vina: ca vreau sa conduc acest partid, vreau sa fiu cu dumneavostra. Aici e familia mea!".

Oltean le-a spus apoi delegatilor ca, daca il vor vota pentru un nou mandat, va ramane "acelasi om devotat PDL" si nu se va "lasa ingenuncheat de nimeni".

Ioan Oltean este cel mai longeviv parlamentar din Bistrita-Nasaud, fiind ales prima data in 1990, iar din 1992 conduce filiala judeteana a PDL.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ioan Oltean reales lider PDL Bistrita, #Ioan Oltean porecle, #Ioan Oltean alegeri, #Ioan Oltean alegeri Bistrita , #PDL