Ioan Oltean: PDL exclude inlocuirea Robertei Anastase de la sefia Camerei

Vineri, 17 Februarie 2012, ora 18:14 1459 citiri
Foto: Arhiva

Partidul Democrat Liberal exclude schimbarea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor a Robertei Anastase, iar daca Opozitia se bazeaza pe acest lucru poate sa ramana in greva parlamentara pana in decembrie, a declarat vineri, la Bistrita, secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

"Nu s-a discutat niciodata la nivelul PDL schimbarea din functie a doamnei presedinte Roberta Anastase si excludem orice fel de dialog, orice fel de discutie pe aceasta tema. Si daca Opozitia conditioneaza intoarcerea in Parlament si de realizarea unui asemenea obiectiv, atunci cu certitudine vor sta in greva pana in decembrie anul acesta", a spus Ioan Oltean, intr-o conferinta de presa.

Liderul PDL a afirmat ca Puterea a lansat o invitatie la dialog Opozitiei, pentru ca greva parlamentara sa inceteze.

"PDL a lansat oficial invitatia la dialog intre Putere si Opozitie. Trebuie sa vina Opozitia si sa gasim aceste forme consacrate de lupta politica si parlamentara, si nu sa inventam noi forme atipice de protest parlamentar", a declarat Oltean.

El s-a aratat refractar fata de posibilitatea ca Puterea sa faca anumite concesii Opozitiei, pentru ca aceasta din urma sa stopeze protestul.

"Nu cred ca e vorba de concesii aici. A te prezenta la lucru, a veni la serviciu, nu presupune concesii. Nu cred ca dumneavoastra obtineti concesii cand mergeti la serviciu", a conchis Ioan Oltean.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News