Este prea târziu să investiți în Bitcoin! - iată 3 alternative

Advertorial
Joi, 24 Noiembrie 2022, ora 16:27
5343 citiri
Este prea târziu să investiți în Bitcoin! - iată 3 alternative
FOTO: pymnts.com

Până unde se va prăbuși prețu Bitcoin și se merită să investesc acum? - aceasta este una dintre cele mai actuale, dar și relevante întrebări din prezent. Criza prin care trece piața crypto nu doar că dă bătăi de cap investitorilor, dar și îi face să-și facă dubii referitor la activul crypto, care părea o ideea bună pentru orice timp - aurul digital, Bitcoinul.

Cu toate că este principala criptomonedă de pe piața, nu este clar dacă ideea de a investi în Bitcoin este neapărat o idee bună în prezent. Pentru a răspunde la această întrebare, vom analiza mai multe aspecte, ceea ce ne va ajuta să ajungem la o concluzie obiectivă și actuală. Să începem cu analiza istorică a prețului BTC.

Cum a evoluat prețul BTC de-a lungul anilor

Atunci când a fost lansată, criptomoneda BTC valora în jur de 0,0009 USD. Până la începutul anului 2013, prețul Bitcoin a crescut la aproximativ 13 USD. Pe tot parcursul anului 2013, prețul Bitcoin a crescut, câștigând aproximativ 8.700% în valoare, pentru a ajunge la 1.150 USD până la sfârșitul anului.

Chiar dacă criptomoneda a luat un trend de creștere excelentă din start, acest avânt nu a durat prea mult timp. În 2014 ritmul de creștere a scăzut. Prin 2015 și 2016, Bitcoin a crescut lent, deși cu volatilitate. Până în ianuarie 2017, prețul Bitcoin a crescut din nou până la 1.000 de dolari și a crescut vertiginos la 20.000 de dolari până la sfârșitul anului.

Cu toate că mulți așteptau o explozie BTC în 2018, acest lucru nu s-a produs - ba și mai mult, la începutul lui 2019, prețul Bitcoin a revenit la aproximativ 4.000 USD. Criptomoneda a câștigat aproximativ 200% valoare în prima jumătate a anului 2019 și a atins 12.000 de dolari până în august. În următoarele șase luni, prețul Bitcoin s-a situat între 12.000 USD și 8.000 USD.

Apoi a lovit pandemia de Covid-19, iar piețele financiare s-au prăbușit la jumătatea lunii martie 2020. Exact atunci a avut loc explozia prețului BTC.

Bitcoin în prezent - un curs mai puțin optimist

Chiar dacă s-a prognozat a fi un an bun (după finalizarea crizei Covid), 2022 a însemnat un cumplit dezastru pentru economiile din întreaga lume, dar și pentru piața crypto. BTC nu doar că s-a prăbușit, dar și continuă să se prăbușească - vedeți graficul de mai jos.

Pentru a înțelege dimensiunea dezastrului prin care trece prețul Bitcoin, acum criptomoneda se tranzacționează la prețul de circa 16.000 USD. Există mai mulți factori, care reduc semnificativ probabilitatea ca BTC își va reveni și va genera profituri pentru cei, care vor investi în această criptomoneda chiar acum. Să aruncăm o privire asupra acestor factori.

Falimentul FTX și falimentul încrederii investitorilor

Falimentul FTX înseamnă mult mai mult decât dispariția unei burse de criptomonede. Din cauza acestui colaps, investitorii și-au pierdut încrederea în piața crypto, iar muți nu rezistă presiunii de vânzare. Din acest considerent, volume considerabile de crypto sunt retrase de pe piața, ceea ce agreează situația.

Este evident că piața de pe care activele nu fac decât să se retragă este condamnată la prăbușire. Anume din acest considerent, soarta BTC depinde direct de cât de rapid bursele vor putea recăpăta încrederea investitorilor crypto. Cu toate acestea,deocamdată nu se formează premise clare pentru ca acest lucru să se întâmple.

Creșterea dificultății de minare

Recent a avut loc un nou update, care a crescut dificultatea minării, ceea ce ar putea crește costurile tranzacțiilor de BTC. Acest lucru, ulterior, ar putea determina reducerea eficienței financiare a acestei criptomonede. În acest context, se va încetini și ritmul de creștere a acceptabilității BTC.

Alternative de investiții, cu potențial mai pronunțate

Un alt factor care ne convinge că este târziu de investit în această criptomonedă constă în faptul că pe piață deja există alternative, care sunt mult mai atractive. Vorbim aici despre criptomonede de investit, care sunt, în primul rând, mult mai ieftine, iar în al doilea rând, au un potențial de creștere de x10 ori în viitorul apropiat. Mai jos prezentăm și câteva criptomonede de acest tip.

Cele mai bune alternative Bitcoin

Proiectele prezentate mai jos, în primul rând, au echipe solide în spate, iar în al doilea rând, au o valoarea clară, deoarece rezolvă probleme actuale. Plus la aceasta, deoarece sunt în faza de prevânzare, aceste criptomonede sunt foarte ieftine acum.

1. Dash 2 Trade (D2T): cea mai nouă platformă de analiză crypto

Dash 2 Trade este un nou proiect care intenționează să ofere o platformă cu o varietate de instrumente pentru investitorii crypto. Platforma este concepută special pentru investitorii de criptomonede care doresc să determine cu exactitate starea pieței de criptomonede. De asemenea, inițiativa intenționează să ajute la luarea unor decizii de investiții în criptomonede profitabile pe termen lung.

Puterea Dash 2 Trade constă în capacitatea sa de a studia în profunzime atât o criptomonedă, cât și întreaga piață. Deși asemenea platforme sunt disponibile pe piață, Dash 2 Trade oferă ceva special, și anume recomandări privind prevânzările de criptomonede și ICO de evitat. Plus la aceasta, platformă dezvoltă și un concept complex de trading social.

Copyright: http://dash2trade.com

Suita de instrumente Dash 2 Trade cuprinde opțiuni, precum tranzacționarea automată, sisteme de semnale de tranzacționare, informații despre evenimentele de prevânzare a criptomonedelor. Proiectul are și propria criptomonedă nativă - D2T - o criptomonedă ERC-20, care poate fi utilizată pentru a cumpăr abonamente pe această platformă.

D2T este o alternativă perfectă pentru Bitcoin deoarece proiectul a atras deja peste 6.8 milioane de dolari, iar prețul unui token acum este de 0,0513 USD, cu condiție de creștere la fiecare etapă a prevânzării. Accesați site-ul prevânzării Dash 2 Trade pentru a investi chiar acum.

Cumpărați Dash 2 Trade

2. RobotEra - Un nou joc crypto și o criptomonedă cu potențial pentru 2023

Bazat pe jocul blockchain Sandbox, RobotEra este printre cele mai inovatoare proiecte cripto din universul NFT. Oferă un ecosistem unic cu caracteristici de joc deosebit de remarcabile. Jucătorii RobotEra pot să creeze și să preia conducerea propriului teren folosind tehnologia NFT. În plus, utilizatorii RobotEra vor putea să proiecteze diverse elemente ale lumii sale virtuale.

Copyright: http://robotera.io

De asemenea, trebuie menționat că jucătorii vor avea și posibilitatea de a obține resurse digitale în universul virtual al jocului în timp ce creează noi roboți. De asemenea, ei vor putea atinge obiective pe lângă participarea la diferite tipuri de evenimente, cum ar fi concerte, de exemplu. Mizarea tokenurilor prin staking reprezintă o bună oportunitate de a obține venituri pasive în RobotEra.

Cumpărați RobotEra

3. IMPT (IMPT): o alternativă mai bună la Bitcoin pentru a proteja mediul

Scopul acestei criptomonede ecologice este de a face oamenii conștienți de amprenta lor de carbon prin activități regulate, cum ar fi cumpărăturile pe internet. IMPT.io realizează această misiune oferind credite de carbon sub formă de NFT. Acestea pot fi apoi tranzacționate pe piața de schimb IMPT.io.

Copyright: http://impt.io

Tokenuri IMPT pot fi cumpărate chiar acum, pe site-ul oficial al proiectului. De asemenea, prin tranzacțiile pe internet ale consumatorilor și prin simbolul său, IMPT.io speră să ajute oamenii să conștientizeze și să reducă impactul lor asupra mediului . Dacă doriți să ajutați mediul în timp ce vă reduceți amprenta de carbon, IMPT este acum disponibil pentru precomandă pe IMPT.io.

Deoarece subiectul protecției mediului și reducerii emisiilor de carbon va rămâne unul actual și peste ani, investitorii văd în acest proiect un puternic potențial. Despre aceasta ne vorbește și suma de circa 13 milioane de dolari, adună deja prin intermediul prevânzării IMPT.

Cumpărați IMPT

4. Calvaria (RIA): o alternativă la BTC care revoluționează lumea P2E

Cu o strategie fără precedent, care combină free-to-play și play-to-earn, Calvaria revoluționează lumea jocurilor din 2022. Jucătorii concurează în acest joc de cărți, în care fiecare carte este și un NFT cu valoare pe piață. Jocul are un ecosistem economic complex, precum și un token nativ - RIA.

RIA se află în centrul acestui ecosistem specific și are scopul să recompenseze jucătorii pe măsură ce joacă Deținerea criptomonedei native Calvaria nu are decât beneficii, fie că este vorba de concursuri pentru a câștiga jetoane suplimentare sau ca mijloc de mizare prin staking pentru a obține recompense zilnic într-un mod pasiv.

Copyright: http://calvaria.io

Calvaria este acum în prevânzare, reușind să adune deja circa 2 milioane de dolari. Prețul unui token RIA este de 0,025 USD, iar deoarece est deflaționist, are toate șansele de a crește în viitor. Investitorii timpurii au ocazia de a investi în acest proiect chiar acum, la un preț foarta avantajos.

Cumpărați RIA (Calvaria)

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#investitii, #criptomonede, #investitii criptomonede , #Criptomonede