Soldat rus descoperind că trei camarazi au murit de hipotermie peste noapte. Militarii sfârșesc în gropile pe care și le sapă singuri VIDEO

Duminica, 27 Noiembrie 2022, ora 09:53 19695 citiri
O filmare arată cum doi soldați ruși sunt prea sleiți de puteri pentru a reacționa când o grenadă le este aruncată din dronă FOTO Twitter

Cetățenii ruși trimiși pe front în Ucraina mor în masă odată cu venirea iernii.

Faptul că noii mobilizați ruși au ajuns să lupte cu haine de vară și fără dotări militare elementare își arată efectele dezastruoase pentru Moscova.

Experții ucraineni și internaționali estimează că armata rusă va fi decimată de frig în Ucraina în această iarnă.

Mai multe imagini făcute publice de armata ucraineană arată că soldații ruși mor dee hipotermie în gropile pe care și le-au săpat ca să se adăpostească.

Un astfel de film, surprins dintr-o dronă, îl arată pe un militar verificând de dimineață dacă mai trăiesc camarazii aflați în gropile individuale pe care și le-au săpat pentru a se adăposti.

Dintre cei cinci soldați scuturați, trei nu mai dau semne de viață.

Problema principală a acestor recruți este că nu au nici măcar un sac de dormit sau o pregătire elementară despre cum pot supraviețui în astfel de situații.

"Au dormit direct în gropi, fără nicio barieră între ei și pământ. Pământul rece acționează ca un radiator uriaș și aspiră căldura din corpurile lor. De aceea ai nevoie de ceva care să te izoleze de sol", explică un comentator.

O altă filmare arată cum doi soldați ruși adăpostiți într-o groapă sunt prea sleiți de puteri, din cauza hipotermiei, pentru a reacționa când o grenadă le este aruncată din dronă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News