Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
Criza refugiatilor: Ministrii europeni de Interne se reunesc pe 14 septembrie
Duminica, 30 August 2015, ora 21:10
Ministrii de Interne din Uniunea Europeana se vor reuni de urgenta la 14 septembrie la Bruxelles, in contextul in care blocul comunitar incearca sa gaseasca solutii in fata agravarii crizei...
31.08.2015, 07:49 - :noi europenii
impreuna cu americanii le-am distrus casele si orasele, le-am luat sursa de venit (petrolul).....avem o datorie morala de a integra acesti napastuiti ai sortii, sa le oferim adapost , hrana si asistenta medicala.....fara "ajutorul " nostru in Libia , Iraq, Egipt, Afganistan , Siria si mai nou Ukraina aceasta criza nu ar fi existat...
30.08.2015, 21:51 -Haan1 :Ocupaţie islamistă a Europei fără soldaţi!
Islamistii intensifică crearea zonelor interzise ne-musulmanilor in orasele Europei. Cea mai mare parte a acestalor «zone interzise» functionează ca niste micro-state guvernate de Sharia.

Autoritătile tărilor gazdă au pierdut, se pare, controlul acestor cartiere unde, in majoritatea cazurilor, serviciile publice – adică politia, pompierii si serviciul de ambulantă – nu mai au acces.

«Zonele interzise» sunt rezultatul deceniilor de politică “multiculturală", care i-a incurajat pe musulmani să creeze societăti paralele si să trăiască intr-o auto-segregare, mai degrabă decat să seintegreze in tările gazdă europene.

In Marea Britanie, de exemplu, gruparea musulmană «Musulmanii contra cruciadelor» a lansat o campanie pentru transformarea a 12 orase engleze – incluzand si ceea ce ei numesc Londonistan – in state islamice independente. Aceste asa-zise emirate islamice functionează ca niste enclave autonome, supuse Sharia si in afara legilor britanice.

Acest «Proiect al Emiratelor Islamice» enumeră orasele Birmingham, Bradford, Derby, Dewsbury, Leeds, Leicester, Liverpool, Luton, Manchester, Sheffield, cat si Waltham Forest in nord-estul Londrei si Tower Hamlets in est, ca teritorii pe cale sa fie supuse in intregime legii islamice Sharia.
In cartierul londonez Tower Hamlets (numit si Republica Islamică Tower Hamlets), predicatorii musulmani, porecliti si Talibanii din Tower Hamlets, amenintă regulat cu moartea femeile care nu poartă vălul islamic.

Străzile invecinate sunt impanzite cu afise care te avertizează: «Intrati intr-o zonă controlată de SHARIA; aici se aplică legea islamică!». Toate reclamele publicitare care sunt considerate ofensatoare pentru musulmani sunt vandalizate sistematic sau acoperite cu spray negru.
In Luton, in cartierul Bury Park, musulmanii sunt acuzati de a pune in practică o adevărată «epurare etnică», hărtuindu-i pe ne-musulmani, pană cand acestia cedează si se mută in altă parte.

In West Midlands, doi predicatori crestini au fost acuzati de «incitare la ură» pentru că distribuiau evanghelii intr-o zonă predominat musulmană din Birmingham.
In Leytonstone, la est de Londra, extremistul musulman Abu Izzadin i-a urlat in față fostului ministru M. John Reed: «Cum ai indrăznit să vii intr-o zonă musulmană».

http://www.napocanews.ro/2015/08/ocupatie-islamista-a-europei-fara-soldati.html
30.08.2015, 21:24 -alphpha :Unde-i
"urgenta" peste doua saptamani? Daca era in mod obisnuit se vor fi intalnit la anul ?
30.08.2015, 21:16 -ziksieu :si Romania
este gata:o moschee va fi curind pusa la dispozitie,ca alte servicii nici romanii nu prea au.(ei pleaca la cules roadele tarilor vestice)
Versiuni: mobil  /  Web  /  Smartphone
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor