Vine Windows 11! Ia repede niste Windows 10 ieftin

Joi, 24 Iunie 2021, ora 09:0025331 citiri
Vine Windows 11! Ia repede niste Windows 10 ieftin
windows office FOTO: godeal24.com

Pe 24 iuni, Microsoft va lansa ultima sa versiune de Windows, Windows 11. Asta desi anuntase ca Windows 10 este ultima versiune. Poate aveti multe asteptari de la aceasta versiune, dar din ce s-a scapat pe net pana acum, se pare ca modificarile sunt de ordin vizual si nu se modifica mare branza sub capota. Vedem pe 24.

Oricum, Windows 10 va ramane pentru multa vreme varianta dominanta, si se pare ca upgradeul la Windows 11 va putea fi facut gratuit, daca detineti o varianta de windows cu cheie legala.

Si aici intervin prietenii nostri de la godeal24, care vin cu o oferta foarte buna pentru asta.

Oferte speciale fara cupoane

Iata cateva dintre cele mai interesante oferte, accesibile direct de pe link fara a utiliza cupoane.

45% OFF pentru toate produsele Windows 10, Coupon Code: SOLE45

60% OFF pentru MS OFFICE SUITES, Coupon Code: SOLE60

Daca aveti nevoie si de alte produse, gasiti software tools, toate cu reduceri de pana la 90% pentru vara 2021. Preturile sunt directe, fara a fi nevoie de introducerea unui cupon

Cum puteti plati cu paypal cu ajutorul cwallet

Nu uitati, intai descarcati versiunile originale, dupa care le activati cu codurile primite pe email. Codurile se instaleaza doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro - [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus - [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus - [Download Link]

Cheile se livreaza rapid pe email (verificati folderul de spam sau, daca aveti gmail, folderul promotii). Daca aveti email principal care foloseste lista RBL, folositi altceva, e posibil sa nu nu va ajunga mailul. Nu folositi email de firma, codul nu va ajunge la voi, va fi retinut de filtrele de spam, ca sa nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale.