Vezi ce telefoane mobile au oamenii de afaceri romani

Vineri, 29 Iulie 2011, ora 08:49 4120 citiri
Foto: Adevarul

Telefoanele mobile sunt de nelipsit pentru orice persoana in era moderna, iar oamenii de afaceri nu fac exceptie. Totusi, unii dintre ei se multumesc cu modele simple, stand departe de smartphone-urile de ultima ora.

De exemplu, Culita Tarata, cel mai mare agricultor din Romania, are un telefon mobil care valoreaza sub 100 lei, arata Adevarul.

"Daca va spun la ce telefon raspund, nu ma credeti sau radeti de mine. Am un Nokia de tabla care nu costa mai mult de 100 de lei. Nici nu stiu ce model este si nici nu mai stiu de cand il am", a declarat acesta.

Marius Cristescu, cel care, impreuna cu fratele lui Emil Cristescu, controleaza un grup de firme care ruleaza afaceri anuale de sute de milioane de euro, are un Samsung Serene pe care l-a cumparat in urma cu 10 ani, iar pentru a avea acces la Internet si-a achizitionat o tableta iPad.

Si Ilie Nastase are tot un Samsung. Fostul tenismen detine un Samsung Galaxy I primit de la Ion Tiriac in urma cu doi ani.

Omul de afaceri George Copos vorbeste, in prezent, la un Samsung Galaxy II. "Este un smartphone fiabil, cu ecran mare si lizibil, cu acces facil la internet si la e-mail, elegant dar, in acelasi timp, cu aer clasic, usor si cu memorie remarcabila", si-a descris Copos telefonul.

Ion Negoita, antreprenorul care detine hotelul de lux RIN Grand Hotel, are un BlackBerry si se declara foarte multumit de el. "Penru mine, un telefon bun este un telefon cu care pot sa ma aud si sa aud bine. In prezent folosesc un BlackBerry care are si internet si BBM (BlackBerry Messenger)", a spus omul de afaceri.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News