Un smartphone unic in lume, asteptat de multi utilizatori

Duminica, 01 August 2021, ora 10:342791 citiri
Un smartphone unic in lume, asteptat de multi utilizatori
Foto: digitaltrends.com

Compania Geeksphone anunta in noiembrie 2013 smartphone-ul care poate functiona cu doua sisteme de operare, atat Android, cat si Firefox. La Barcelona au fost facute publice noi detalii referitoare la acest gadget.

La targul Mobile World Congress, care a avut loc la Barcelona, a fost prezentat noul model de telefon capabil de o asemenea performanta rara, scrie digitaltrends.

Cele doua sisteme de operare nu ruleaza in acelasi timp, unul dintre ele fiind instalat dupa stergerea celui precedent.

Se poate ca in viitor pe acelasi tip de smartphone sa fie posibila prezenta concomitenta a doua sisteme de operare. In plus, alte doua sisteme de operare, Ubuntu Mobile si Sailfish, ar putea fi folosite pe acelasi dispozitiv la un moment dat.

Aspectul noului telefon nu este unul impresionant, rezolutia ecranului nefiind nici ea un punct tare al noului model de smartphone. Telefonul Revolution se remarca si prin cateva caracteristici tehnice deosebite.

Procesorul Intel Z2560 are 1,6GHz, memoria RAM avand 1GB, capacitatea de stocare interna fiind de 4GB, cu posibilitatea maririi ei printr-un card de memorie microSD. Afisajul are o diagonala de 4,7 inchi si o rezolutie de 960x540 de pixeli. Telefonul dispune si de o conexiune 3G, camera foto avand o rezolutie de 8 megapixeli.