Un nou smartphone performant - cine il lanseaza

Joi, 21 August 2014, ora 07:23
3170 citiri
Un nou smartphone performant - cine il lanseaza
Foto: Digital Trends

Compania ZTE vrea sa cucereasca un segment tot mai mare de pe piata smartphone-urilor accesibile din intreaga lume. Lansarea modelului Nubia 5S Mini este tocmai un pas in aceasta directie.

Deocamdata, el va fi vandut doar in SUA, insa scopul chinezilor este de a-l impune la nivel international, scrie digitaltrends.com. Pretul este acum de aproximativ 280 de euro, performantele telefonului fiind demne de luat in seama.

Acesta a fost anuntat inca de anul trecut de ZTE. El are un ecran de 4,7 inchi (rezolutie 720p) si un procesor Snapdragon 400 quad-core, gasit la mai multe modele concurente vandute in prezent pe piata de Samsung, LG si HTC. Din pacate, programul de operare (Android 4.3 Jelly Bean) cu care este echipat noul telefon nu reprezinta o noutate absoluta.

Conectivitatea LTE (4G) este insa o veste foarte buna, la fel fiind si camera foto de 13 megapixeli, aflata in partea din spate. Capacitatea de stocare interna de 16 GB poate fi marita prin adaugarea unui card microSD.

Camera frontala e si ea performanta (5 megapixeli), telefonul avand mai multe optiuni destinate fotografiilor selfie. In plus, camera foto din fata e echipata cu un LED ce ajuta la obtinerea celor mai bune imagini.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#telefon smartphone zte, #zte smartphone telefon, #pret telefon zte, #pret smartphone android , #smartphone