Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Top 5 - cele mai vandute modele de smartphone pe Okazii.ro in 2014

Marti, 13 Ianuarie 2015, ora 10:38
6865 citiri
Top 5 - cele mai vandute modele de smartphone pe Okazii.ro in 2014

Telefoanele inteligente au devenit indispensabile pentru multi dintre noi. Daca la inceput telefonul mobil era doar un gadget interesant, acum smartphone-ul este parte din viata omului modern. Competitia puternica de pe aceasta piata face ca lansarile sa fie din ce in ce mai spectaculoase, iar noile modele sa impresioneze atat prin performante, cat si prin design inovator.

Ca in fiecare an, vanzatorii de pe Okazii.ro au incercat sa fie in pas cu asteptarile si dorintele cumparatorilor si sa ofere modelele cele mai cerute, cele mai la moda sau cele mai noi, la preturi foarte bune, urmarind in permanenta evolutia pietei si a preferintelor utilizatorilor.

In 2014, cumparatorii de pe Okazii.ro s-au indreptat cu predilectie catre marci cunoscute precum Apple sau Samsung. Desi mult asteptatele modele iPhone 6, Samsung Galaxy S5, LG G3 sau Sony Xperia Z3 au fost lansate in 2014, cumparatorii au optat si pentru modele de top lansate anterior.

iPhone 5S este modelul cu cel mai mare numar de vanzari pe Okazii.ro, in cursul anului 2014. La momentul lansarii a adus noutati semnificative pe piata de telefoane mobile. Asteptat cu nerabdare de fanii tehnologiei Apple, iPhone 5S nu a intarziat sa surprinda prin cateva elemente precum: o arhitectura a cip-ului pe 64 biti, senzor de identificare a amprentei pentru o deblocare mai usoara si un plus de siguranta, camera imbunatatita si o durata de viata mai mare a bateriei.

Un iPhone 5S nou poate fi achizitionat acum de pe Okazii.ro la preturi incepand cu 1699 de lei. Cumparatorii interesati de un iPhone 5S second hand il pot gasi la preturi incepand cu 1200 de lei.

Samsung Galaxy S4 ocupa locul doi in topul celor mai vandute telefoane in 2014 pe Okazii.ro. Samsung Galaxy S4 ramane unul dintre cele mai populare modele de telefon din lume. Pe langa performantele tehnice, multi dintre cei care au folosit un asemenea model au remarcat faptul ca Samsung Galaxy S4 are dimensiunea perfecta pentru un telefon mobil. In plus, nu exista aplicatii sau jocuri pe care Samsung Galaxy S4 sa nu le poata rula cu succes, datorita procesorului Octa Core, dar si a memoriei RAM de 2 GB. Camera are, de asemenea, performante de top, realizand poze exceptionale pentru un telefon mobil.

Un Samsung Galaxy S4 nou poate fi achizitionat la preturi incepand cu 1199 de lei, iar varianta second hand a smartphone-ului Samsung Galaxy S4 poate fi cumparata de pe Okazii.ro la preturi care incep de la 799 de lei.

iPhone 5 se plaseaza la mica distanta de cele doua modele de mai sus, fiind inca la mare cautare pe Okazii.ro. La mai bine de doi ani de cand a fost lansat, iPhone 5 este la fel de apreciat. Printre caracteristicile care fac din acest model unul premium enumeram: designul inedit, procesorul Dual Core cu o frecventa de 1.3 GHz, camera de 8 MP si memoria RAM de 1 GB.

Un telefon iPhone 5 nou poate fi achizitionat de pe Okazii.ro la preturi incepand cu 1200 de lei, iar varianta iPhone 5 second hand are pretul de pornire de 800 de lei.

Samsung Galaxy S5 este modelul lansat de Samsung in prima parte a anului 2014 si ocupa locul patru in acest top. Este un telefon care aduce imbunatatiri importante in privinta duratei de viata a bateriei, a rezolutiei camerei, dar si a puterii de procesare. In plus, Samsung Galaxy S5 este rezistent la contactul cu apa (sau alt lichid). Acest model surprinde prin multitudinea de functionalitati noi, destinate utilizarii intense.

Telefoanele Samsung Galaxy S5 noi pot fi achizitionate de pe Okazii.ro la preturi incepand cu 1650 de lei, iar varianta Samsung Galaxy S5 second hand poate fi cumparata la numai 1390 de lei.

HTC One incheie topul celor mai vandute cinci telefoane in 2014 pe Okazii.ro. Acest model - lansat in primavara anului trecut - ii impresioneaza pe iubitorii de gadgeturi prin designul special, simplitatea interfetei si camera inovativa, de numai 4 MP, care promite poze la fel de clare precum cele realizate cu o camera de peste 13 MP. De asemenea, este important de stiut ca procesorul si memoria RAM instalate pe HTC One vor asigura rularea tuturor aplicatiilor sau jocurilor din Google Play.

Modelele HTC One noi pot fi cumparate de pe Okazii.ro cu preturi incepand de la 1399 de lei. Pentru un HTC One second hand pretul minim este de 929 de lei.

Pe langa ofertele foarte bune pentru aceste produse, pe Okazii.ro utilizatorii au la dispozitie si o serie de servicii care au ca scop cresterea calitatii tranzactiilor. Folosind Garantia de Livrare, cumparatorii au siguranta ca primesc exact produsul comandat, iar sistemul de calificative ii ajuta sa selecteze oferte de la vanzatori de incredere.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#smartphone 2014 Okazii, #iPhone 5S Okazii, #Samsung Galaxy Okazii, #smartphone nou Okazii , #smartphone