Tik Tok da semne ca se pregateste pentru o posibila interzicere a aplicatiei in SUA

Duminica, 09 August 2020, ora 08:30
4053 citiri
Tik Tok da semne ca se pregateste pentru o posibila interzicere a aplicatiei in SUA
FOTO Pixabay

TikTok ii pregateste pe advertiseri pentru posibila interzicere a aplicatiei sale video in Statele Unite, oferindu-le rambursarea banilor pentru campaniile care nu vor functiona, potrivit unor cumparatori de publicitate, transmite Reuters.

Afacerile cu publicitate ale TikTok sunt inca in formare. Compania a anticipat pentru 2020 venituri de 1 miliard de dolari, care sunt numai o mica parte din veniturile totale al proprietarului acesteia, grupul chinez ByteDance.

TikTok a devenit insa o platforma populara pentru brandurile care vor sa ajunga la cumparatorii tineri.

TikTok a anuntat ca va continua sa onoreze campaniile de publicitate planificate si ca va rambursa banii pentru cele pe care nu le va putea afisa. De asemenea, compania va colabora cu influencerii majori pentru a migra pe alte platforme in eventualitatea interzicerii TikTok in SUA, a declarat Rob Pearsall, vicepreedinte pentru media la agentia de publicitate Havas Media, referindu-se la un memo primit de agentie din partea TikTok, vineri dimineata.

Presedintele american Donald Trump a semnat joi un decret care prevede interzicerea tranzactiilor americane cu TikTok si WeChat, aplicatia chineza de mesagerie, incepand din 15 septembrie.

Unii advertiseri fac planuri de urgenta si iau in considerare transferarea bugetelor de publicitate pe alte platforme.

Una dintre optiuni este aplicatia de mesagerie foto Snapchat, pentru advertiserii care au nevoie sa ajunga la o audienta mai tanara, a spus Meghan Rao, director pentru conturi la agentia de publicitate HYFN, o divizie a Nexstar Digital, intre ai carei clienti se afla New Balance si Macy's.

Brandurile au inceput sa intrebe daca ar trebui sa fie prezente pe platforme concurente ale TikTok, cum ar fi Triller si Byte, aplicatii ale caror descarcari au crescut in ultimele zile, a declarat un director de agentie de publicitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#tik tok, #SUA, #advertiseri , #aplicatii
Comentarii
Poza LUPTAdeCLASA
LUPTAdeCLASA
rank 5
Mi se filfiie .